Soman Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 W imieniu Sekcji Sportów Ekstremalnych Automobilklubu Lubuskiego - Stowarzyszenia Team Delta informuję, że w dniach 2-4.05.2008r. w Tomaszowie koło Żagania odbędzie się IV Ogólnopolski Zlot ASG TOMASZOWO 2008. Impreza na zaproszenia wyłącznie dla osób pełnoletnich. Limit miejsc: 450 Wpisowe: 50pln Termin potwierdzania przyjęcia zaproszeń: do 29.02.2008r. na adres tomaszowo2008@teamdelta.pl Termin wpłaty wpisowego: do 31.03.2008r. Od 01.01.2008r. na www.teamdelta.pl ruszy forum dla uczestników zlotu. Więcej szczegółów wkrótce.
Kamil Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Trochę taki 'kolizyjny' ten termin... Dla 40Armi to nawet nie "trochę", a "bardzo"...
sasza Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Trochę ludzi będzie rozdartych między imprezy... co poskutkuje zmniejszoną frekwencją tu i tu.. szkoda.. Nie macie innego terminu? Bo majówki w Bornem raczej się nie przełoży na lipiec, bo już nie będzie majówką ;)
xxxFENCExxx Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Życie to sztuka wyboru. A o frekwencję niech się martwią organizatorzy a nie uczestnicy. I niech wygra lepszy!
Cappuccio Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Mała reklama ;) : Obecnie nie widzę innej imprezy airosftowej która mogła by zasiać u mnie wątpliwość gdzie jechać. Termin jedynie może kolidować z imprezami rodzinnymi :)
TUZIOL Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 No coz... mysle, ze ci co byli na pewno beda chcieli przybyc na ta impreze. Z roku na rok jest coraz lepiej i na pewno jest to impreza, na ktora WARTO jechac! A czy komus to pasuje czy tez nie to juz sprawa indywidualna. Kazdy ma prawo wyboru. Ja wybieram Tomaszowo 2008 :D I rzecz jasna zglaszam gotowosc do pomocy przy organizacji. Pozdrawiam
Kac Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Albo z maturą:/ Matury zaczynają się od 5 Maja, więc zdążysz wydobrzeć :uśmiech: , ale zastanawia mnie rosnąca wielkość wpisowego, które z roku na rok jest coraz wyższe, a z tego co słyszałem ostatnio jakoś nie było więcej "atrakcji" niż dwa lata temu.
Cappuccio Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Z tym wpisowym to nie przesadzaj... 50 zł to nie majątek A pracy przy zlocie jest naprawdę wiele... Przykładowo inne popularne zloty w Polsce kosztują 150 zł...
Kamil_87 Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) 50 złoty za taką impreze :strach: Nic tylko jechać :) Edited December 4, 2007 by Kamil_87
xxxFENCExxx Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 ale zastanawia mnie rosnąca wielkość wpisowego, które z roku na rok jest coraz wyższe, a z tego co słyszałem ostatnio jakoś nie było więcej "atrakcji" niż dwa lata temu. A nie zauwazyłeś ogólnego ruchu cen w góre po wejściu do Unii? Bo ja tak. Poza tym - jeszcze nie waidomo co tam się szykuje w tym roku. Sa też w Polsce imprezy za 225 EURO od łebka. Tak, że te 50zł - to raczej stan średni stanów niskich.
_Arczi_ Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Tylko naprawcie ten czołg przed zlotem :) Bo ostatnio przyjechał, został zasypany deszczem kulek, odjechał i sie okazało że mamy prawdziwe zniszczenie czołgu :D
von_Zakapior Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 No i zapewnijcie środki dla kontraktorów SSInc. w odpowiedniej wysokości :D Ile można w końcu kraść i oszukiwać ?
gofer Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 no i dajcie masturbianom uczciwszych najemników :D
xxxFENCExxx Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Czwarta strona konfliktu - pokojowo nastawieni do wszystkich członkowie zakonu ASEKSUALIANIE oraz piąta walczene VIRGINKI
ikari6 Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Szkoda chłopaki, termin mi koliduje z Borneo - tam jeżdżę od początku, cena jest ok , dla marudnych - odkładajcie po 10zł miesięcznie , no przecież kulki tyle kosztują np. 4000 szt. w paczce.
kotpolska Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 nie tyle co uczciwych najemników dla masturbijczyków tyle co własnego NIEPODLEGŁEGO PAŃSTWA! hehe oczywiście że będę :D jak maturki od 5maja to ajaj Sir! nie widzę przeszkód żebym i w tym roku się zjawił… Pozdrawiam KOT
Fizia Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Witam , Mi Pasuje :uśmiech: Pozdrawiam , Fizia
Tomasz_GS Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) W tym roku bylem w Borne (było świetnie), ale w 2008 skocze do Tomaszowa :) Edited December 4, 2007 by Tomasz_GS
Świr Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Konfederacja zapewne nie zawiedzie :killer: bójcie się Virginki, kimkolwiek będziecie :-F
szmerglu Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Prawdę powiedziawszy u nas będzie problem z racji jednej lokalnej imprezy :( frekwencja u nas zbyt wysoka w tym roku raczej nie będzie :( chociaż kto wie, ja będę na pewno
crogool Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Hurrra. Rozmarzyłem się już :) Bardzo dziękuję za tak wczesne ogłoszenie terminu. Będzie się można włączyć w skuteczną walkę o wolne w terminie bardziej niż popularnym :killer:
Ketsok Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Teraz czekamy juz tylko na jakies szczegoly ktore przypieczetuja nasza decyzje co wybrac :)
Recommended Posts