Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wyciągasz maga z kulkami ( hardkorzy nie muszą), naciągasz replikę, zatykasz lufę palcem i ognia. Nie idzie zobaczyć za bardzo czy tłok zatrzymuje się w połowie jak w swd, ale jeśli po zdjęciu palca tłok dobije do głowicy, to szczelność jest ok.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma ktoś może adapter z reduktorem w kolbie ? Jak daliście tam rurkę ? Wierciliście coś w kolbie czy w jakiś sposób daliście tym otworem który jest zrobiony tam fabrycznie ? Tylko na jego drodze stoi ten plastikowy trzpień od osłony języka spustowego..

Posted

Ja mam adapter z reduktorem w kolbie. Nic nie trzeba rozwiercać. Dajesz wężyk po stronie przeciwnej niż blokada spustu i wszystko powinno ładnie wejść ;)

Posted

Witam, mam pytanie odnośnie tuningu MB03 Wella (częsci pasują od VRS więc wole tutaj napisać).

Mam obawy czy zespół spustu w MB03 wytrzyma taki zestaw:

• King Arms - Tłok do VSR-10
  • PDI - Prowadnica sprężyny do VSR - 9mm
  • I sprężynę m150/m170

• 5 weeks later...
Posted

Panowie, mam coś spitolone. Wstawione są nowe seary i wszystko jest ładnie przykręcone, ale co rusz przeładuję to kilka razy nie łapie mi tłoka i cylinder leci do przodu... Co może być tego przyczyną? Odpada starcie się searów.

Posted

Christophy- sprawdź prowadnicę. Szczególnie te rozkładane mają upierdliwą cechę, że czasami lekko się odkręcają i powodują problem jak powyżej. Raz tłok łapie, potem się prowadnica odkręca o 1mm... i już nie łapie. I tak w kółko.