zatyk Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Witam wszystkich Maniaków Mam pytanie czy posiada ktoś plany tego karabinu?? na internecie nic nie znalazłem (chyba ze słabo szukałem). Z góry dziękuje za pomoc Quote
LittleBird Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 (edited) Plany znaczy szkice techniczne ? PEwnie na google jak dobrze poszukas znajdziesz, albo patrz stronę producenta. Tak na boku, czytałem opinie snajperów na ProfessionalSoldiers i SOCNET (polecam posty LongRange1947 - ex. instruktor SOTIC) i podobnie jak M110, karabin dużo szczeka ale mało gryzie. Okazuje się że amunicja .408 ma tendencję do awarii przy wyższych temperaturach, coś czego producent nie przewidział podczas testów w przyjemnym klimacie. Ponoć snajperzy z 5th SFG(A) którzy testowali go w Afganistanie (podobnie jak i M110) mieli mieszane opinie. Edited December 1, 2007 by LittleBird Quote
boalorka1 Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Plany? A napisz do firmy Chey-Tac czy nie zechcieliby wydac Tobie pakietu Technical Data Package i moze przy okazi praw licencyjnych, o ile ladnie sie zapytasz... Quote
Recommended Posts