Mawgan Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Witam, Szukałem na forum tego problemu, ale nie znalazłem. Przyszedł sprzęt kolegi M5-S6 od Krakmana. Podładował kolega baterię z 4h włożył, postrzelał chwilę (ok 100kulek). I broń przestała strzelać, tak jakby siadła elektronika. Boję się rozkręcać całości żeby nie było problemu z serwisowaniem. Na moje oko coś nie łączy, jak odwróciłem broń do góry nogami i zacząłem coś tam śturać przy śrubkach broń strzeliła raz i to było by tyle sukcesu. Na pewno to nie bateria, próbowaliśmy na innej. Widoczne kable posprawdzałem, ne wyglądają na złamane czy coś. Ktoś miał podobny problem? Jeżeli to łatwe w naprawie to bym spróbował, bo wysyłać sprzęt na serwis średnio mi się chce : / Z góry dziękuję. Quote
poldeck Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Odkręć od rączki dekielek i sprawdź czy kabelki ładnie siedzą na stykach silnika. Quote
Mawgan Posted November 21, 2007 Author Report Posted November 21, 2007 Rzeczywiście jeden z kabli nie siedział na styku poprawnie, przez to był problem. Dziękuję i proszę Moda o usunięcie / zamknięcie tematu. Quote
Recommended Posts