Miro-GROT Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Gra troszke stara ale jak by ktos chcial zagrac w dobrego snipera w necie to polecam :killer: ps.plusem jest to ze w grze jest duzo klanow polskich . Quote
Adamminator Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Witam.Ja tez w ta gre gram :) byla w Cd Action za 14 zlotych ale to dawno.Jakby ktos chceial ze mna zagrac pisac Quote
Flame Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 to ta gierka co ja CD-Action zjechało w "kaszance" ? Quote
LogaN Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Na pewno nie. Sniper Elite zbiera pełno pozytywnych opinii. Polecam - świetna gierka. Quote
bushmaster Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 (edited) Szczególnie kamera na pocisku.Kupiłem tę grę jeszcze przed wydaniem jej w CD-Action.Klimatyczna. Edited December 6, 2008 by bushmaster Quote
łosiu Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Zgadzam się pożyczyłem ją kiedyś od kumpla bo dostał a nawet nie odpalił, wtedy uznałem że jest nawet ciekawa, troche pograłem i wywaliłem ale ostatnio coś mnie tkneło i teraz pocinam w bardzo udanego multiplayera. Pozdrawiam Wojtek. Quote
zombie_snake Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Sniper Elite to gra robiona oryginalnie pod PS2, więc dziwie się czemu sprzedawali ją w budżetówkach :D Niemniej ma klimat. Quote
Recommended Posts