Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!

Mam pytanie:

Czy istnieją jakieś czaspisma poświęcone tematyce asg?

Wiem że kiedyś produkowano takie jak: broś i amunicja, strzał czy arsenał, ale nie mogłem nigdzie ich dostać.

Czy one w dalszym ciągu są wydawane??

Pozdrawiam!!!

Posted

Kiedyś był taki magazyn jak pluton 22. Z tego co pamiętam wyszły tylko 4 numery ale były fajne. Szkoda że jakoś tak pluton odszedł w niepamięć i zapomnienie i nie wyszło więcej numerów.

Posted
Wiem że kiedyś produkowano takie jak: broś i amunicja, strzał czy arsenał, ale nie mogłem nigdzie ich dostać.
Wszystkie te pisma są wydawane, ale żadne z nich nie jest poświęcone airsoftowi.
Posted

Pluton 22 był fajny- szkoda, że autorzy zawiesili ten projekt... Papierowego czasopisma nigdy nie było- jedynie w "Broni i amunicji" pojawiają się czasem opisy replik (ostatnio chińskie emki od P&J), czy artykuły przekrojowe (o pistoletach gazowych, czy karabinkach snajperskich).

Posted (edited)

Z kąta - kto mu powie co tu się o ściąganiu sądzi? Ja dziś w nerwach jestem i jeszcze bym coś nie politycznie napisał...

Edited by temohab
Posted

Baho- tu nie chodzi o nielegalne ściąganie (jeśli o to Ci chodziło), bo "Pluton" był zinem internetowym. Niestety ich strona nie działa i nie wiem skąd można to jeszcze pobrać- jak chcesz, to odezwij się na PW i mogę ci wrzucić na jakiś serwer wszystkie numery.

Posted

Chaos: co się tyczy zinów internetowych to o ile autorzy nie zastrzegli sobie inaczej lub sami nie publikowali wersji offline'owej to podlegają one także prawu autorskiemu, bez względu na to czy zin dalej funkcjonuje czy też nie.

Posted

Oczywiście, że podlega prawu autorskiemu- nie mam zamiaru go naruszać, czy nigdzie udostępniać publicznie - autorzy publikowali to właśnie w formie offline'owej i podesłanie pliku zainteresowanemu, chyba nie będzie wykroczeniem? :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...