ratman1809 Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Link do alledrogo Nie pierwszy raz od niego kupowałem / pytałem / marudziłem Kontakt 5- reszta 6 5- za to że prosiłem o korespondencję na inny adres mailowy niż podany na alledrogo a on odpisał na tamten ale przy większej ilości klientów idzie wybaczyć Przesyłka (spodnie gore) szła 2 dni - w czwartek wysyłka w piątek odbiór (by poczta polska) Troszkę przydatnych rzeczy ma (np we flecku) Quote
wiehu Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) Odgrzewając temat, chcę również potwierdzić super-zdanie o tym sprzedawcy. Ponieważ miałem go "pod ręką", odbierałem towar osobiście - fajny chłopak. Przy okazji dokupiłem kilka używanych ciuchów BW, m.in. wyglądające jak nówki spodnie gore-tex za ... 15 zł (z maleńką profi załataną dziurką). Rozmawialiśmy m.in. o jego planach otwarcia sklepu stacjonarnego. Od początku lipca sprzedawca przestał odpowiadać na maile (tylko zapytania o towar), a od kilku tygodni na Allegro jego konto jest zawieszone. Wie ktoś coś? W przyszłym tygodniu może się tam przejadę, jeśli nikt nie odpowie. Edited September 8, 2008 by wiehu Quote
Dzwonek Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 "Konto zawieszone" :/ To się porobiło. Quote
Recommended Posts