Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na 0.25 to nawet nie trafi z 50 m... Więc jaki sens będzie miał snajper vs elektryki które będą siać w jego stronę na podobna odległość. Limit fps owszem, ale kulki osobna sprawa.

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na 0.25 to nawet nie trafi z 50 m... Więc jaki sens będzie miał snajper vs elektryki które będą siać w jego stronę na podobna odległość. Limit fps owszem, ale kulki osobna sprawa.

Jak dla mnie to to jest złota myśl z nosa wydłubana, dlatego jutro stąd wyleci.

• 3 years later...
Posted

Mamy 14.03.2019 - a nie wyleciało :D

Zadania snajpera i podstawowe zasady:

1. Przeżyć - taka podstawowa zasada każdej gry
  2. Mobilność - mobilność w ASG to jedyna szansa snajpera w dzisiejszych czasach - jak jest niebezpiecznie to biegiem do tyłu
  3. Głowa - wszystko robić z głową, myśleć co sie robi i nie robić nic na hura 
Posted
W dniu 14.03.2019 o 03:20, Black93 napisał:

Mamy 14.03.2019 - a nie wyleciało :D

Zadania snajpera i podstawowe zasady:

1. Przeżyć - taka podstawowa zasada każdej gry
  2. Mobilność - mobilność w ASG to jedyna szansa snajpera w dzisiejszych czasach - jak jest niebezpiecznie to biegiem do tyłu
  3. Głowa - wszystko robić z głową, myśleć co sie robi i nie robić nic na hura 

Dorzucił bym do tego  Posiadanie porządnej snajperki  a nie badziewia  I mając te 20 metrów przewagi nad aegami walenie do kaczek które nie myślą i czekają na odstrzelenie ;--)

• 2 weeks later...
Posted
W dniu 21.03.2019 o 14:48, Black93 napisał:

Niekoniecznie - stockowy Well MB01 z komora PDI i promykiem wymiatał :D FPS są fajną sprawą ale nie są aż tak konieczne :)

Mamy takiego jednego w ekipie z wellem i promykiem i mu smutno jest gdy aeg go na zasięg bierze .

Posted (edited)

W takim razie musi sie nauczyć snajpa grać.

Dla mnie w snajpie zasięg nie jest najwazniejszy, powtarzalność, celność i cichość to największe atuty. 

Edited by Black93
  • 8 months later...
Posted

Dodatkowo kwestia preferencji, umiejętności, myślenia i współpracy

Lubię się styrać z repliką szturmową, ale efektywność mam wtedy niską.

Ze snajperką (550fps) w 2 ostatnich grach miałem o wiele lepszą skuteczność, ale gram wtedy w pełnym ghillie.

Na jednej z gier miałem ok 15 fragów, zginąłem 3 razy z czego 2 razy friendly fire. 

Na drugiej grze 3 fragi, zero zejść i duży wkład w realizację zadań. Ta gra dała mi najwięcej satysfakcji.

Posted

A ja najlepiej wspominam takie gdzie nie miałem ani jednego "fraga" (jak ja nie cierpię tego określenia...) za to miałem w nogach kilkanaście/kilkadziesiąt kilometrów i wymrożoną dupę przez dwie noce.

Posted
W dniu 7.12.2019 o 20:25, thor_ napisał:

A ja najlepiej wspominam takie gdzie nie miałem ani jednego "fraga" (jak ja nie cierpię tego określenia...) za to miałem w nogach kilkanaście/kilkadziesiąt kilometrów i wymrożoną dupę przez dwie noce.

Frag - to tylko zabawa, nie będę się silił na jakieś militarne określenia

A jak chcę odmrozić sobie dupę, zrobić parę kilosów i odpocząć od cywilizacji, to jadę z kumplami w Beskidy