Juba Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 http://www.bron.pl/bron_pl/sport/produkty/...g_22_dual_power Zabawka jak można zgadywać ;), ale wygląda nawet nieźle. Pozdrawiam Quote
Hawk14 Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Wg. mnie: 1. jest to replika karabinka sportowego 2. NIE TEN dział! Quote
Kantek Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 CA z drobnymi wyjątkami produkuje tylko repliki karabinków sportowych/przeznaczonych na rynek cywilny więc nie wiem o co chodzi. :) Quote
Drakeus Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Nadgorliwość :) Na stronce jest lekkie przekłamanie - te G22 nie jest pierwszym karabinkiem hybrydowym, najpierw były KSC (albo coś jeszcze, tego nie wiem). Swoją drogą to raczej karabinek sprężynowy z takim 'bonusem' w postaci auto. Co jak co ale 0,5J to nie jest dużo i nie wróże tej replice świetlanej przyszłości ;f Quote
Recommended Posts