Wombat Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 (edited) Czy zdarzyło się wam, żeby tłok nie wracał do pozycji spoczynkowej (przedniej) nawet po strzelaniu na single? Jakieś pomysły co może być przyczyną? Gearbox to stockowy V.6 od Marui. Edited November 6, 2007 by HubertNapierala Quote
poldeck Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 V6? Aby może p90? Czasem zużywa sie w nim taka wajchetka rozpinająca układ w odpowiednim momencie. Quote
Wombat Posted November 6, 2007 Author Report Posted November 6, 2007 W tym przypadku thompson, ale Gb ma ten sam. Quote
poldeck Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 To najpewniej tak jak pisałem zużyła sie taka wystajaca (po lewej jeśli dobrze pamiętam) nieco do przodu wajcha odpowiadajaca za rozpięcie układu. Poszukaj w tematach o p90 bo to dość popularny problem. Quote
Wombat Posted November 8, 2007 Author Report Posted November 8, 2007 Ok, dzięki Poldeck, zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
Wombat Posted November 24, 2007 Author Report Posted November 24, 2007 Hi again, Dostałem od Specshopu wyjaśnienie mojego problemu (moja replika jest u nich na gwarancji) i we wszystkich thompsonach jakie u nich są, tłok zostaje w tylnej pozycji na semi. Czy zatem repliki z gearboxem typu 6 strzelają zawsze z napiętej sprężyny? Z tego co zasłyszałem, tylko PSG-1 tak ma, ale może się mylę. Widać ten typ tak ma Quote
Recommended Posts