Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.

Mam problem ;)

A mianowicie podwójna kulka ;)

Po wymianie Gumy na Guardera i użytkowaniu lowcapów.

Macie jakąś rade na to?

(na 1 lowa 50 kulek przypadają 1-2 dublety)

Z góry thx za pomoc

• 2 months later...
Posted

Witam przeglądnąłem ten temat wzdłuż i wszerz i nie znalazłem jednej rzeczy ;]

Mianowice EBR jest bardzo cicha, ale to mnie nie satysfakcjonuje ;] Chcę wstawić do niej cichą głowice tłoka i wyciszona głowicę cylindra taka jak jest np. w zestawie cichym od systemy ale tu jest mały problem co do mojej pewności czy będą pasować :/ Ponieważ zestaw na ASGshop.pl jest do gb v2 i v3 i przy v3 pisze ze pasuje do AUG http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=98

A na specshop.pl jest sama głowica cylindra podpisana że pasuje do m14 i AUG http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2284

Moje pytanie jest takie bo to ta sama głowica cylindra co w zestawie systemy. Czy te części będą pasować do m14?

a także czy części Elemnta będą pasować i jak z ich żywotnością?

Jaki tłumik dźwięku zalecacie?

Posted

W moim temacie odpowiedzi nie uzyskałem, więc piszę tu.

Chodzi mi o replikę karabinka M14 EBR Light Weight Krótka wersjaDOKŁATNIE O TEN MODEL

Mam kilka pyań odnośnie tej repliki:

-Jak zmniejszyli masę??(w porównaniu do zwykłej wersji)Nie zastosowali słabszej jakości metalu?

-Jak zasięg w niej i celność??

-Czy Light Weight ma jakiś fabryczny tuning, że osiąga aż 420 fps, czy to tylko wymysł wystawiającego(na www.sklep.airsoftguns.pl podano te same dane).

Posted

Ludzie trzymajcie się od tej repliki z daleka, możliwości upgrade są mocno ograniczone, niestandardowa lufa, niestandardowa głowica cylindra i dysza. I przy okazji GB v7 z G&P - to jakaś parodia, cylinder standard mosiądz, głowica tłoka plastik, t samo głowica cylindra. Prowadnica sprężyny z plastiku i BEZ łożyskowania. I za to liczą sobie 600zł LOL już dawno nie wydałem gorzej pieniędzy.

Posted

Ja odkupiłem w pełni sprawną za 200 zł ;] koleś myślał że jest coś z komorą ale to Hi-cap był "zapiaszczony" przesmarowałem i podaje już wszystko ładnie ;]

Posted

To nie zasłania szyn. To jest integralna część forontu. W replice Mk 14 mod 0 wkładasz tam baterię. Jakbyś przejrzał zdjęcia z tematu to byś widział m.in. moje fotki pokazujące montaż szyny do łoża. :)