Nars1984 Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 hejka w sklepach przy cylindrach 0 jest wzmianka ze zalecany do luf od 400mm, co sie stanie jesli wlozymy go do lufy 247mm? moze mi ktos to dokladnie wyjasnic :] + i - czegos takiego? szukalem tu tyoche o cylindrach ale nie wyczytalem interesujacych mnie informacji, moze zly dzial :/ pozdro Quote
Kantek Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Do lufy go nie wciśniesz, no chyba, że te milimetry oznaczają kaliber Wtedy będzie mniej lub bardziej stukał. :P Na poważnie - zmniejszy się celność i chyba też moc. Quote
mastah Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Pisownia. Jak wsadzisz za duży cylinder to spadnie zasięg i celność. Quote
Antol Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Typ 2 jest najlepszym rozwiązaniem. Wiem bo osobiście robiłem testy na lufie 249mm w powiązaniu z Cylindrem Typ0 i Typ2 na GB G&P. Różnica była kolosalna z 30 m(+/-) wskoczyło na 45 m(+/-), na sprężynie M110. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts