GW_Azghar Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Warsaw Airsoft Regiment - Grey Wolves, mają zaszczyt zaprezentować sequel słynnego filmu "Zew Krwi" ZEW KRWI 2 - Most na rzece Quake Szczególne podziękowania dla Wotana i jego ekipy za reżyserię i montaż. A już wkrótce kolejne części "Zewu Krwi" !!!
PAT_Pinky Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Moje gratulacje, cos czuje ze posypia się Oskary. Nagrode Grammy macie juz w kieszeni.
Fboardpro Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Fajny film ale troche dziwny :? w napiętym klimacie goście podkładają ładunek wybuchowy i wycofują się... brakuje małej strzelanki. Z tego wynika, że most był nie pilnowany... W każdym bądź razie doskonała robota, znakomite dobranie muzy i klimatowe wprowadzenie. Gratulacje.
Hargin Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 bzzzzzzzz..... G Wolf 1, G Wolf 1 to bylo dzialanie GW Marine Special Unit - misja wymagala wysadzenia niestrzezonego mostu, ktory umozliwial odwrot przeciwnika... po uchwyceniu przyczulkow na nabrzerzu, zespol saperski oslaniana przez druzyne zwiadu dokonala zaminowania budowli. Dzieki sprawnej akcji, wrog wszczal alarm w momencie wycofywania sie MSU. Misja: 100% powodzenia, Straty wlasne: 0 Straty wroga: przeprawa mostowa Straty wsrod ludnosci cywilnej: 2 rowerzystow (na polecenie kamerzysty) bzzzzzzzzzz...... OVER.
GW_Azghar Posted November 20, 2003 Author Report Posted November 20, 2003 nie... prace na serwerze trwają. Wkrótce też do sciągnięcia wersja w jakości DVD :-) a jak ktoś chce pociągnąć to na forum jest link http://www.gwforum.idysk.com/viewtopic.php?t=114
Wotan Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 No właśnie, na serwerze GW filmu chwilowo nie ma, ale możecie ściągać stąd: http://www.elnetplus.waw.pl/~t.suski/gw.zip niestety serwer wolny więc trzeba się uzbroić w cierpliwość a co do braku konkretnego strzelania w filmie - to spokojnie, jeszcze cosik nakręcimy z bardziej wartką akcją :-)
Foka Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 ja mam taka mala uwage w kilku momentach widac ze biegacie bez zalozonych (na oczy) gogli... tak, wiem ze to bylo bez strzelania itd ale warto by bylo np. w napisach koncowych podac formulke ze bezpieczna zabawa w ASG wymaga odpowiedniej ochrony oczu. tak dla zasady :)
Hargin Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 ??? ale to nie byly repliki :twisted: :twisted: :twisted:
Zjawa Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 obejrzalem :) coz moge powiedziec, filmik fajny, bardzo fajny ale ten wybuch tak troche szybko. Wyglada jakbyscie mieli nie zdazyc uciec :P i co to za trzesienie ziemi przed wybuchem bylo? :P ale filmik naprawde pierwsza klasa, tak tylko sobie zartuje :D
Wotan Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 w napisach końcowych to chyba wartoby napisać raczej: "Dzieci! Nie próbujcie tego w domu" :-) a co do trzęsienia ziemi to niestety mój błąd: Nie przewidziałem, że gdy wszyscy będą uciekać z mostu tuż przed wybuchem to most zacznie się trząść:) Niezłą miałem huśtawkę z kamerą eh przydałby się steadycam czasami...
Recommended Posts