Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Bardzo fajny artykuł. Komentarze pod nim gorzej. Nie warto się dawać prowokować, unosić się i łapać wulgaryzmów. Świadectwa nam to nie daje dobrego i jest tylko pożywką dla trolli.

Posted

Racja. Artykuł bardzo ciekawy. Lecz komentarze niektórych osób , są poprostu żałosne, i czasem ciężko się powstrzymać od wypowiedzi , kiedy padają obrażające słowa. No ale cóż :) My wiemy swoje:)

Posted

Trollom i dzieciom neo stanowczo mowimy nie :-F

A artykul...

Genialny, jeden z lepszych jakie widzialem :)

A na komenty wole nie patrzec bo chce miec dzis spokojny wieczor ;)

Posted

Drobna rada na przyszłość - dopisując w takich miejscach komentarze pamiętajcie o ich wartości. Wdając się w dyskusję z pieniaczami internetowymi, zniżając się do ich poziomu, przeklinając, używając głupich argumentów wystawiacie świadectwo sobie i środowisku. Poza tym udowadniacie, że Ci, którzy się z was śmieją mają rację. Bo czytając komentarze odniosłem wrażenie, że grupa zakompleksionych ludzi broni się "ręcamy i nogamy", że oni właśnie śmieszni nie są. Chyba czas zaakceptować, że z boku patrząc wciąż jesteśmy grupą "dużych dzieci", które latają po lesie i robią "tadada". Nie ważne, że maszynki do "tadada" kosztują powyżej 2tys. To tylko sprawia, że jeszcze bardziej zabawni jesteśmy. Więcej dystansu do tego co robimy ludzie. Śmiejmy się wraz z innymi, zabierzmy im argumenty. Prześmiewcy żyją dłużej.

• 3 weeks later...
Posted

Witam! Trzeci artykuł mojego skromnego autorstwa. Niebawem (być może, bo jeszcze uzgadniam) napiszę o air sofcie dynamicznym, czyli o pomyśle na zabawę wg. xxxFENCExxx. Ale o strzelankach to chyba dopiero na wiosnę :)

http://www.wfp.pl/wroclaw-miasto/news.php?...94&rodzaj=2

Pozdrawiam!

Aha, jeśli ktoś ma ochotę komentować, to b. zachęcam! Tylko błagam - bez wyzwisk, wulgaryzmów itd jak ostatnio, ok? :)

• 2 weeks later...
Posted
A Ściana Ognia III... Proszę, po maturze.;]

To się jeszcze zobaczy ;-) Ale na pewno jak każdy kto chce się przyłoży to będzie to jeszcze większa impra niż pozostałe dwie :mrgreen:

• 3 weeks later...
Posted
Dobrnąłem do połowy komentarzy i mi się odechciało...

Mnie się odechciało po pierwszym..

Walka z kimś kto tylko przed komputerem jest wielki, live okazuje się zerem.

Sprawdziłem :F

Artykuł świetny, dobre fotki, jak dla mnie miodzio..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...