Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

1. primo

nie ma co porównywać kulek DRAGONI z znanymi pestkami, które piszą, że podobno pasują do precek (osobista opinia : nie wkładam ich nawet do stoku, jedynie do shota)

2. secundo

znajdź tańsze kulki 0,25 g , niż te

http://www.allegro.pl/item262627319_kulki_...yjne_tanio.html

3. tertio

przesyłka 2000 0,2 g kosztuje tylko 5,20 zł

.

Nie taniej wyjdzie kupić pestki ?

Nie wyjdzie za 2k pestek 0,2g płacisz 15zł a tutaj 14zł więc jest różnica.

;-)
może i tak ale paczki po 2k wychodzą taniej nie każdy od razu kupuje po 10 tysięcy

racja

Posted
nie ma co porównywać kulek DRAGONI z znanymi pestkami, które piszą, że podobno pasują do precek (osobista opinia : nie wkładam ich nawet do stoku, jedynie do shota)

A wiesz skąd on bierze te kulki ?

Porównywałem pestki do innych markowych kulek,

i imho można je używać w preckach.

Posted

a ja pestek też nie włożyłbym do precki a na pewno nie do broni pow. 440FPSów ;| z tego co się o nich naczytałem, dla mnie pestki i to o czym tu ktoś pisze to się nadaje do broni stockowych łidałt prec. lufa ;|

Posted

mastah moje kulki AUREL i QIAOWEI importuje z tego samego kraju z którego pochodzą P&J (i co z tego z jakiego kraju je spowadzam?)

Co do produkci kulek to na pewno nie ma kilkudziesięciu technologi... skrzydełka mają jedną technologie podukcji a pełno lane mają inna technologie produkcji.... może tylko 2~3 producentów ma jakieś opatentowane tajne metody produkcji... tak więc w większosci kulek jakość to kwestia selekcij niedoróbek, polerowania i użycia odpowiedniego stopu.

Dużo osób się boich tych kulek bo są tanie.... są tanie bo ja nie mam pośredników i też nie jestem osobą chciwą.... i jeśli chodzi o mnie gold fire i p&j nie są lepszymi kulkami od tych które sprzedaje i którymi strzelam.