Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Gierka już dość leciwa ale jak dla mnie dalej daje radę. Interakcja z otoczeniem niesamowita. Polecam.

Ciekawe czy ktoś pokusi sie o wypuszczenie dodatku ale w realiach współczesnych... to by było TO!

Posted
Ciekawe czy ktoś pokusi sie o wypuszczenie dodatku ale w realiach współczesnych... to by było TO!

Z trailerów wynika że Jagged Alliance 3 będzie na tym samym/b. podobnym silniku, pozatym obecny dodatek - Sentinel(s?) jest w realiach powojennych z tego co pamiętam :)

Posted

Co do JA3 to czekam z niecierpliwością... a S3 (Sentinels) tak na prawdę prawie nie różni się od oryginału... i po jakiego grzyba dali w tej gierce te Pancerklein'y? Tylko psują cały klimat...

Posted

Panzerkleiny to nic, w Sentinelsach większym problemem jest sposób wyautowania tego paskudztwa (w S2 można je było przy odrobinie szczęścia ściąć ze snajperki albo za pomocą ciężkich granatów).

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

W dodatku sentinels jest się po stronie niemieckiaj...:/ według mnie 2 rządzi :D

Przepraszam, usuńcie go, nie spojrzałem na datę :/

Edited by janekb