Tomasz_GS Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Mam problem z moją sarenką , jest na level'u I (asgshop) z precką systema i na gumce systema , i mam taki problem że np po przeszło 35 metrach kulka w lewo albo idealnie prosto , najlepiej widać to na serii raz lecą jedna po drugiej idealnie, a za innym razem każda w swoją stronę w odległości 20 cm od siebie . Testowałem na różnych kulkach głównie o wadze 0,25 . Gumka jest dobrze ustawiona cycek równiutko :) . Może za dużo wymagam od broni z tak, krótką lufą, ale chcę usłyszeć waszą opinie . Dzięki . Quote
temohab Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Podobne objawy miałem w 2 karabinach, w obu okazało się, że uwalony jest dystanser (pękło mu się). Zastąpienie ich nowymi własnej produkcji pomogło - zobacz, może u Ciebie jest taka sama awaria. pozdrawiam Quote
Tomasz_GS Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 Sprawdziłem dystanser jest dobry . Dzięki . Quote
Recommended Posts