Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted (edited)

I ja grywam w CoD4 :). Tryb HC, kiedy tam pustki, wbijam na SC. Nadal gra mi się miło, choć czasem przychodzi zmęczenie materiału. Najlepiej gra mi się szturmowcem - snajpera dalej nie ogarniam, ale to pewnie przez dynamikę rozgrywki :O. Ostatnio z kolei pogrywam w Battlefield BC2 i muszę powiedzieć, że gry różnią się diametralnie, jednak jedyne co bym zmienił w CoD4 to możliwość niszczenia budynków jak w BC. Ogień.

Edited by Musley
Posted

E tam to niszczenie budynków to...

Powiększyłbym mapy w COD4 tylko, nawet bez pojazdów zostawił. Na takim Overgrown czy Pipeline się fajnie gra ;)

Nadal dużo ludzi gra, osobiście też przesiaduję tylko na serwerach S&D w trybie hardcore... Trochę ich jest; Herkules, Frontline, Inea, Waterloo... I już by można przestać, bo zawsze na którymś jest tyle osób, że można pograć sensownie ;)

A jak się z kolegą przez XFire komunikuje to już w ogóle fajnie ;)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

PunkBuster to najgorszy antyczit jaki może być...

Wywala za nic - szczególnie, jak masz słabe pingi.

Ale oczywistego aimbota/multihacka mającego 150 ryjów i 0 zdechnięć - nie wywali praktycznie nigdy.

Dlatego najlepiej grać na serwerach z włączonym głosowaniem i z jaką taką administracją.

Na szczęście cziterzy na zwykłych serwerach zdarzają się o wieeeele rzadziej, niż na crackowanych - no bo keya szkoda w razie ewentualnego bana.

Offtop:

IMO ideałem anty-czita jest VAC. Na serwerach steamowych w TF2 nie spotkałem żadnego czitera.

Posted

Heh tylko, @up nie wiem czy zauważyłeś, że COD4 nie jest na Steamie i VAC tutaj gówno da... Jeśli mówisz, że VAC taki super pograj w MW2 i wtedy zobaczysz jego jakość. PunkBuster jest w miarę dobry, jeśli jest aktualny, polecam pbsetup do update'a. Bo nie ma nic lepszego jak grać na PB który jest w wersji z 2007 roku... Zaktualizuj, a się przekonasz. Wiem o czym mówię gram w COD 4 od 2007 roku.