Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Guest Mati13k
Posted

Mi w COD4 po przejściu gry zawsze coś jest pod koniec, jak dokonuje się egzekucja na rannym Gaz'ie i jak Cpt. Price'a nie może uratować sanitariusz. Twórcy świetnie to zrobili - najpierw czujesz tą pracę w drużynie, częściowo poznajesz wirtualne charaktery i nagle film się urywa w ostatniej misji. W COD5 zakończenie takie nie jest. I multi jest dobry, bo jest na tej podstawie co w COD4, ale jednak to nie to samo. To po prostu odgrzany kotlet posypany kilkoma nowymi przyprawami. Aktualnie w MP w COD5 nie gram, a w COD4 gram na podstawowej wersji. Nick to poprostu Mati. :) Odwiedzam bardzo dużo serverów. Mam kilka ulubionych. Głównie polskie i jeden snajperski ( gracze różnych narodowści, Bloody Snipers {BS} ). na którym jestem dobrze znany. Słyszałem kilka ciekawostek o Call of duty: Modern Warfare 2.

http://xbox360gamer.pl/2009/03/26/call-of-...erwszy-trailer/ tu macie niewyraźny trailer ( 1 jaki na razie jest ), ale coś mi mignęło na ekranie. Chyba Little Bird. Mam nadzieję, że to będzie ten okres czasowy co COD:MW, bo II WŚ to już stare gówno, a przyszłość hmm... Może być ciekawie, ale niech już dokończą ten XXI wiek. :)

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ktoś się dobrze postara to przejdzie i w 5 godzin.

Szkoda, że single taki krótki, ale multi to już w ogóle full wypas :)

Źle mnie zrozumiałeś. Ja ukończyłem w 4.

W Mp nie gram już, zbyt małe mapy, za duża sieka.

Posted

hackerów jest od groma.....

Co do hackerów/cheaterów to przypomniała mi się pewna sytuacja z BF2, gdy jeszcze grywałem na piecu.

Kampowałem sobie na górce, gdy nagle dopadło mnie dwóch kolesi...jeden dźgał mnie nożem a drugi reanimował :) i tak do końca rundy....niezła patologia.

Dobre były też patenty z podskokiem, przejściem do leżenia w locie i zasadzeniem heda na zakończenie.

Przez takie gówno umarło multi w wielu fajnych grach....CoD też to czeka.

Posted

CoD 4 to jakaś porażka w MP. Przecież tam w ogóle nie ma broni. 5 rodzai i do widzenia.

Tutaj by mogli się postarać, ale cóż. I jeszcze tylko jeden dodatek do broni. Chore.

Tak całkiem niezłe :D

Posted (edited)

5 rodzajów ?

O co Ci chodzi ? masz między innymi:

Pm : Skorpion, MP5, P90, AKSU

Szturmowe : M4, G36C, M16, AK-47,G3, M14

Wyborowe : M82, R700, Dragunowa, M21

Pistolety : Beretta 92F, Desert Eagle, Colt 1911, USP

Pograj dwa dni i pogadamy ;)

Dodatki ? Koli, Granatnik, Tłumik wiec masz trzy a nie jeden.

Edited by biohazard4
Posted (edited)

Może chodzi o to, że trzeba ten cały arsenał najpierw odblokować? Bo z tego co jest na starcie to tylko Minimi daje radę.

PS

Minimi + chwyt (taktyczny :-P ) + double tap + steady aim to zUo 8)

Edited by Panocek
Posted

Jesli cod 4 to tylko multi a i tam ostatnio beznadziejnie się gra bo hackerów jest od groma. a single jest za krótki.

Ja gram na oryginałce i jeszcze ani razu nie widziałem cheatera, na pirackim u znajomego owszem.

Co do odblokowywania niech gra na starej szkole :) Ja tylko tam siedze :-P

Posted

Ja wiem o co chodzi, ale nie ma takich broni jak: HK416, SIG552, FN FAL, MP7, UMP czy innych.

O dodatki chodzi mi o to, że możesz tylko sobie wziąć tłumik, ale kolimatora już nie.

Nie ma np. przełączników ognia. Chodzi mi bardziej też o takie wizualne kwestie typu: wybór kolby, frontgripa, rączki, kolimatora, tłumika.

Takie to monotonne.

Gram w to od czasu do czasu, ale latam głównie z M16 z tłumikiem, Scorpionem z tłumikiem albo G36C z ACOGiem [tylko tutaj celownik nie skacze na pół ekranu :D :F ].

Albo jak jesteś snajperem, to się położysz i nadal krzyż Ci lata na cały monitor.

I snajper z pistoletem. Chociażby tam by mogli dodać coś takiego jak MP7 jako boczną.

Może wyjdzie kiedyś jakiś konkretny MOD.

• 1 month later...
Posted (edited)

Jest sens kupić tego CoDa jak mam procek 1.7, 128 grafiki i 1gb ram(upgrade`u nie będzie w najbliższym czasie)?

Demo chodziło w miarę dobrze(detale na minimum).

Edited by Altair94
Posted
Według mnie żadna gra nie tworzy klimatu. To jest tylko gra.

CoD4 nie tworzy klimatu... no ja pierd*iele... Grajcie na weteranie to będzie klimat! Jak mawiają amerykańscy snajperzy "one shot, one kill" :lol:

A Ty, grzechotnik, zagraj w Baldurs gate'a, Mass Effect'a, pierwszego Neverwinter'a czy nawet w Assassins Creed'a I PRZESTAŃ CHRZANIĆ ŻE GRY NIE MAJA KLIMATU! Postaraj się wczuć w kierowaną postać.

Jak dla mnie - misje SASu są świetne. Napięcie, adrenalina, trochę skradania... miodzio ;-)