Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wiem , wszystko dokladnie widac na fotkach na str 4 :] ciekawi mnie tylko czy po kupieniu waszego tlumika ops i dokupieniu "gdzies" samego pierscienia mozna uzyskac taki efekt jak na wyzej podanym linku

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Czy planujecie może 'skopiować' tłumiki KAC QD? Są dość drogie jeśli chodzi o repliki, sam mógłbym swojego Wam podrzucić żebyście mogli rzucić okiem na to i ocenić. Na pewno by to schodziło bo nie ma dostępnych nigdzie za bardzo w ludzkich cenach.

• 2 months later...
Posted

ja mam:) dobry jest ;)

napisz moze do jakiej repliki potrzebujesz tlumika, postaram sie cos doradzic.

Co do KAC QD, narazie sie nie podejmujemy. Dzieki za oferte pomocy.

Posted

Jaki tłumik do AK 74 CM.040. Tylko nie PBS1 bo mi jeszcze gwint urwie... On waży coś 1kg... Coś innego co wycisz, a nie jest tak pierońsko ciężkie?

Z góry dziękuję...

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest gecko123
Posted (edited)

Mam pytanie. Niedługo kupuję replikę M16 w wersji Free Float Heavy Barrel i ma ona dość nietypową lufę, bowiem nie posiada żadnego gwintu na tłumik. Istnieje jakiś tłumik, przejściókwka, aby można było zainstalować tłumik SP?

Czy jest możliwość kupienia tłumika w kolorze zielonym?

Edited by gecko123
Posted

Mozemy zrobic specjalny tlumik pasujacy do tego zestawu, kolor zielony nie jest problemem, tylko w zamowieniu trzeba powiedziec jaki to ma byc zielony, czy taki jak w twoim avatarku?

Guest gecko123
Posted

Jak dostanę w łapki replikę napisze zamówienie, okręślając dokładnie kolor tłumika. Jaki jest przewidywany koszt? Na razie nie potrzebuję dokładnego, ale mniej więcej.

Posted

Do czego potrzebujesz tlumik, bo jeszcze nikt nie zamawial tlumika z gwintem 16.

Oprocz informacji srednicy gwintu, potrzebujemy wiedziec takze jaki skok ma ten gwint.

Co do doplat za niestandardowe wersje to oczywiste, ale nie sa to kwoty +100% :)

Wszystko jest do obgadania :)

Posted

Pytanko tak na szybko - potrzebny mi tłumik 25 cm długość i 3 cm szerokość, bez ryflowania, czysty, prosty, bez dodatków. Malowanie czarne. Czy jest możliwość wykonania czegoś takiego na zamówienie? :)

Jak można to prosiłbym cenę na PW.

Posted

@ chochol, choćby najtańszy ECO, chciałbym żeby dobrze wyglądał i ukrył preckę dłuższą, którą mam zamiar tam wsadzić a i tłumił przy okazji :)

Z tego co wiem to gwint identyczny z tym co mają w paintballowych markerach. Jak możesz, podrzuć jaka mniej więcej wyjdzie cena po obniżce dla mojego teamu i malowaniu w kolorze TAN.