Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@gloomer

ja wiem co się stało - lufa ci się koliboce... kilka stron temu było o tym - wystarczy kawałek zszytej gumy z pasmanterii, ewentualnie guma z zawieszenia bungee. Zakładasz to na lufę i łoże i nie ma prawa się ruszyć.

Posted (edited)

Właśnie zrobiłem paten z gumy z pasmanterii i nie chciało się trzymać ale to raczej z powodu, że ja mam dwójnóg harrisa zamontowany na łoże. Przez to guma niezbyt czyma ale patent blackshamana jest mistrzowski i wszystko Cię czyma :D.

Edited by gloomer
Posted

Wrzuciłem właśnie do komisu zestaw cylindra i części laylaxa więc jak ktoś chętny na tutning na najlepszych częściach to zapraszam.

Gloomer po myśl o taśmie izolacyjnej lub opasce do kabli, załatwi kłopot.

Posted

Witam, jest sens instalować coś takie w Warriora MB-01?

-http://deltashop.pl/pl/l96/697-pre-order-tuningowy-zespol-spustu-l96.html

-http://deltashop.pl/pl/l96/410-pelny-zestaw-tuningowy-l96.html

do tego preckę od promyka i komore PDI?

Posted (edited)

Ja uzywam tej gumki pdi i nie jest najgorsza:-) mam pytanie,zamowilem mancrafta i adapter na kapsuly co2 i czy jak nie wykorzystam calej kapsulki to moge ja zostawic w tym adapterze przez tydzien czy musze wystrzelac cala??pozdrawiam

Edited by Thaiboxer1988
Posted

Dorwałem nowe łoże do "Dzidy" i wszystko sobie zmontowałem wpinam magazynek i postrzale tyłek magazynka odskakuje mi do dołu. Oczywiście magazynek nie wypina się ani nic i kulki dalej podaje. Kiedyś coś takiego miałem w poprzednim łożu ale samo zniknęło. Miał ktoś podobną przypadłość?

Posted

Mam :P za piątaka i przesyłkę mogę wysłać.. Z jakiegoś stocka oczywiście. A to ciekawe że poszedł.

Kurcze, ostatnio się czuję jak jakiś magazyn części.. "wszystko po 5-10zł".

A to mi przypomina, że pewien osobnik włożył w to miejsce imbusa....

Posted (edited)

Może jakieś dofinansowanie dla Mendi'ego za usługę sprzątania tematu? :icon_biggrin:

Właśnie wpłaciłem Mendiemu ekwiwalent za debeściackie moderowanie tematu.

:icon_biggrin: SERIO, niech ma coś z tego.

Teraz czekamy na Ciebie LAST! :>

Edited by mikadorus
Posted

Uwagi do części AA (ponieważ wciąż o cylindrze mało).

1000 kulek na springu dającym 777fps. ... głowica cylindra BEZ amortyzatora a głowica tłoka czerwony laylax (twarda guma). Dziś rozkręcałem i zero śladów zużycia. Solidny sprzęt warty kasy a co najważniejsze tańszy o 130zł od laylaxa (odpada kupno głowicy, która jest w zestawie). Naprawdę fajne cacko.

Prowadnica czeska... no tutaj dam minus - rozkręca się biedaczka i łożysko gubiło kulki... O ile sprężyna jest w karabinie to nie jest to problemem bo dociska łożysko.. to jednak bałbym momentu w którym prowadnica rozkręci się w karabinie. Powinna być stabilniej mocowana.. gwint ma z 3cm. Trzeba zakleić ją klejem i bangla, nic się nie rozkręci. Problemem jest to, że bez jej rozkręcenia nie wymienimy łożyska ale.. lepsze to niż ew. rozkręcenie się w środku...

Ogólnie wywaliłem lunetę z karabinu. Polecam się przestawić:). Miła odmiana a na te 80-100m to nie problem trafić w sylwetkę. Nawet na prowizorycznych przyrządach celowniczych przeszczepionych z rodziny AK.