Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat pistoletów z WE tych co są na military.pl

osiągi

celnośc

itp.

Wie ktoś coś na ich temat???

Posted

Co tu dużo mówić... gazówy z WA są chyba najlepszymi w swojej klasie (gazówki krótkie). Z resztą cena mówi sama za siebie 8O , jeśli bym miał wybrać gazówe i w dodatku miał bym dużo kasy to z pewnoscią wybrałbym WA lub ewentualnie TM. Dodam, że jeśli Cię interesuje jakaś giwera WA z Redwolfa to przez military da sie to może załatwić, ja bym stawiał na Premium Edition Perfect Version M92FS Silver.

Posted

Heh co tu dużo mówić :) WA są poprostu wyjeb...ane :D jak miałem w rączkach beretkę WA to mało nie posiusiałem się w gacie :wink: Boże jak ten zameczek chodzi no poprsotu cud, miód i orzeszki :D

Posted

He he to fajnei mieć zwolenników pistoletów :D 8).

Wysłałem maila do military.pl z zapytaniem czy jest możliwość sporwadzienia i jaka by była cena

SVI/ Xcelerator Hybrid Black/Gun Metal Silver

WA Xcelerator Limited

jak by sproawdzili od producenta to znaczy z WA to może wcale nie było by tak drogo :roll:

Posted

:D

rws jak chcesz kupic p14-45 to lepiej sie spiesz. I tak sie dziwie ze nikt tego jeszcze nie kupil, nawet mnie czsami nachodzi zeby sprzedac m11 i sie zaopatrzyć w Para-Ord. Takie cudo musi kusic na pokuszenie. :D

Posted

Fboardpro... Dobrze wiesz, co to znaczy miłosc do tego jednego jedynego modelu broni :wink: . Mi sie strasznie podoba w ogole konstrukcja Colt m1911 a replika tegoż z WA ma 15 kulkowy (singlestacker) magazynek. A własnie np. p14-45 ma 'doublestacker' mag (25 kulek) i konstrukcje podobną do m1911. A pozatym nie wiem... On po prostu coś w sobie ma :lol: :lol: :lol:

http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/prod...jsp?prodID=9248 <-- p14-45

Posted

Oj dobrze wiem co to miłośc do tego jedynego :) bardzo mi się podoba 1911 ale w wersji zwykłej A1. Nie wiem czy ja tak tylko mam ale jakoś nie znoszę pistoletów compactowych (ppk, p8 compact, p228, colt defender). Co do tego para-ord. to myślałem, że chodzi o tego brzydala co jest dostępny w ofercie military.pl i muszę powiedzieć, że ten p14-45 jest całkiem całkiem ale i tak lepiej mi się podoba stary dobry government :D

Posted

wszystkie colty sa fajne. lata 30 prohibicja mniam 8) :D

Marushin M712 Maxi Carbine

i

Marushin Super Red Hawk 9.5 inch(Black)

S&W P.C.M629 Comp Hunter 8) [/url]

Posted

A moze wiecie na ile starcza gazu w pistoletach WA? I czy maja Blow Back bo nic na military nie pisze prawie :( na ten temat a wkoncu jak wydac 890 zl na Berette full metal to i BB by sie przydal.

Posted

Oczywiscie wszystkie guny z WA mają blowback (magna-blowback, podobno całkiem mocny),lecz nie wiem jak jest ze zuzyciem gazu. Z moich zaczerpniętych w sieci inforamcji wynika również, że nie są to pistolety full metal. Raczej full ABS.

Posted

To milo ze all maja BB :)

Co do metal, abs to na military pisze ze jedne modele sa abs+metal, inne metal.

Aha nosnosc maja rozumiem z 40m ?!

Jakbys ktos wiedzial ile gazu sredniu zuzywaja pls msg me!!

Choc zaczynam sie zastanawiac jesli mam wydac 890zl na guna, to czy nie lepiej kupic AEGa :| ale w koncu BB jest tylko w gazowcach, eh ciezkie wybory.

Posted

Witam,

przeprowadziłem test i oto wyniki:

pistolet - kilkuletnia WA Beretta M92FS

gaz - Toy Jack Top

kulki - Cybergun 0,25 g

Strzelałem w temperaturze pokojowej, około 1,5 strzału na sekundę z przerwą na naładowanie magazynka (tylko kulkami oczywiście :) )

Jedno nabicie gazem wystarczyło do oddania 63 strzałów czyli 2,625 magazynka. Pistolet strzelał cały czas z taką samą siłą (przy 3 ostatnich strzałach minimalnie zmienił się dzwięk wydawany podczas strzału i może leciutko osłabł blowback) . Po 63 strzale zamek już się nie cofnął i to był koniec gazu

Pozdrawiam

Posted

Witam

Całkowitego zasięgu nie mierzyłem.

Przeprowadziłem mini test.

Broń: WA Beretta M92 FS

Amunicja: 6mm Cybergun 0,25g

Gaz: Top Gas

Warunki: piwniczny korytarz

Celowałem tylko za pomocą muszki i szczerbinki (nie było widać lecących kulek). Hopup ustawiony z 2 miesiące temu tak, by dawał największy zasięg w terenie.

Wynik: bez problemu trafiałem w kartkę A4 z odległości 20 m (zmierzona długość korytarza)

Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...