hiena Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Czy ten magazynek http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1730 czyli mid-cap M16 Vietnam 110 od G&P będzie pasował do L85 A2 G&G Sprawa jest pilna bo zamówienie poszło a mnie po dokładnym obejrzeniu zdjęć naszły wątpliwości (tzn. tam gdzie jest wylot kulki u góry magazynka jest też sprężynka w takiej wypustce i ta wypustka na zdjęciu jest dłuższa niż w moim magu od eLki. Dzwoniłem do sklepu i mówili że chyba pasuje ale sprawdzić nie mogli bo eLek nie mają na stanie). Dzięki za ewentualne info. Quote
0L0 Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 G&G wpawdzie nie macałem, ale w Army standardowe magi wymagają delikatnego poszerzenia tego wycięcia, o które zaskakuje zatrzask. Quote
hiena Posted October 4, 2007 Author Report Posted October 4, 2007 Pasuje. Nawet się dolna linia magazynka ładnie komponuje z linią karabinu:-) Kulki podaje ładnie a i leży się w listowiu zdecydowanie niżej niż z długim magiem. Quote
Recommended Posts