danielosik Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Witam. Mam m15 a4 CA 400 fps długośc lufy 363 mm._Zamierzam kupic lufe precyzyjnĄ i nie wiem czy jak kupie dłuzszą bo mam taką mozliwosc bedzie ona lepsza._Prosze o odpowiedzi. [Pisz poprawnie] Quote
Dragunow Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 1. Jak już to precyzyjną a nie "om" 2.Zależy jakiej firmy 3.Poczytaj w temacie o lufach precyzyjnych Quote
misiek009 Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Jeśli dłuższa to raczej schowana w tłumiku... Poza tym wszystko było - poszukaj. Quote
MAJOR762 Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Wymiana cylindra jeszcze potrzebna ;) Quote
danielosik Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 Możecie mi powiedziec jaki efekt da dłuższa lufa. Bo szukałem i nie znalazłem. Quote
von_Zakapior Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 (edited) Efekt... I co Ci odpisać człowieczku? Jeśli: - nie wymienisz cylindra na odpowiedni do lufy, to spadnie Ci siła strzału (fps-y straci) - wymienisz cylinder na odpowiedni wzrośnie zasięg i celność. Ale uwaga!!! Jeśli wstawisz mocniejszą sprężynę, to niekoniecznie musisz zmieniać cylinder!! (Efekt JG) A mogłem odpisać "szukaj aż do pełnego opanowania". Eh. ci młodzi - wszystko pod nos. Sami nie umieją sobie poszukać. Nie przeczyta, nie poszuka, mnoży tematy i zadaje pytania nie dość, że infantylne i naiwne, to jeszcze ciągle te same.... Edited September 24, 2007 by von_Zakapior Quote
Recommended Posts