Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

No właśnie w tym problem, w weekend raczej mi nie odpowiedzą, a odpowiedź chciałbym uzyskać jeszcze dzisiaj :-|

Czyli nawet nie spróbowałeś i już trujesz dupe ... żenada, beton

Posted

Nie udawaj mądrego, bo 25 mm to chodzi o średnicę tubusa :wink:

Chyba żartujesz :strach: Dokłądnie wiem że 25mm to średnica tubusa, ale nie trzeba być Einsteinem żeby wywnioskować, że w sklepie ze sprzętem do ASG jest sprzedawany sprzęt do ASG (czyli montaż musi być na szynę 22mm, chyba że widziałeś gdzieś szyny 11mm do ASG).

Posted (edited)

No i d***a. Myślałem, że ktoś mi odpowie, a tu jakieś wywody na temat tego, czy się krakmana zapytałem... Jeśli kogoś "uraziłem" (jeśli tak to można nazwać) swoimi wypowiedziami to sory... A co do MAJORa, to przytoczyłeś cytat gdzie określana jest średnica tubusa, więc nie miej pretensji :/

Czyli nawet nie spróbowałeś i już trujesz dupe ... żenada, beton

Jeśli nie spróbowałem, to znaczy, że truję dupę? Nikt ci nie każe tu odpowiadać:/

Już nawet nie chce mi się tu pisać... Dziękuję za bardzo miłe przyjęcie i do widzenia. :uśmiech:

Edited by lemonzawodowiec
Posted

Na focie widać że to na 22mm... wystarczy porównać średnicę tubusu i montażu..

@lemon tak bywa, są pewni cwaniacy co zawsze wiedzą najlepiej i zamiast pomóc to wolą napisać "żenada, beton".

Posted

I zobacz jakim jesteś lamusem(nie potrzebne skreślić). Straciłeś dwa dni na pisanie na forum, na którym odpowiedzi nie uzyskałeś, a napisałbyś do sklepu i sprawa byłaby załatwiona... hehe. twój wybór

Posted

I zobacz jakim jesteś lamusem(nie potrzebne skreślić). Straciłeś dwa dni na pisanie na forum, na którym odpowiedzi nie uzyskałeś, a napisałbyś do sklepu i sprawa byłaby załatwiona... hehe. twój wybór

Na pisanie na forum straciłem co najmniej pół godziny :uśmiech: i nie mam ochoty się kłócić. Dobranoc/miłego dnia drogi maniaku! :) Ja jestem nastawiony pokojowo. A poza tym zgadzam się w pełni z Arielem.