Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

• Witam.

Mam bardzo poważny problem.Otóz polega ona na tym że nie wiem co mam wybrać i oczekuję na wasze podpowiedzi i informacje o modelach.Najpierw byłem przekonany do MP5A3 tm ale teraz spodobał mi się M11 z BB za 705 zeta w tajgunie...Nie ma to jak ktoś do ciebie strzeli a ty wyjmjiesz zza pazuchy coś takiego i powiesz:"ty sku*******"i w 3 sekundy wpakujesz mu w dupe cały magazynek :)Wiec pomuzcie mi cxzy warto zbierać na M111 cxzy kupić MP5A3 TM?

Posted

Słyszałem dużo dobrego o ingramie, bardzo ciekawa alternatywa, jeżeli chodzi o cenę - bo osiągi ma lepsze niż MP5. Niestety gaz, to jest problem, podobno nie jest wielkim pożearczem, ale jednak gaz trzeba mieć.

Posted

Dlaczego w nazwie topicu piszesz o Micro UZI??

Przecież chodzi ci o Igrama M11!

Tu masz opis tego guna:

http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=4004

A o Micro Uzi było już na forum.

Od siebie dodam tylko żę decydując sie na gaziaka musisz sie liczyć z:

-większym zużyciem kulek(w przypatku M11 który strzela również full-auto jeszcze większe)

-droższą eksploatacją gdyż musisz kupować gaz((w przypatku M11 który strzela również full-auto zużyjesz go jeszcze więcej)

-będziesz musiał się nauczyć dyscypliny ogniowej gdzyż w przeciwnym razie wywalisz w 3s magazynek na jednego kolesia a potem co?? Musisz sie szybko gdzieś schować i naładować magazynek!

Pozatym jako broń główną ja wybrał bym jakąś broń długą ze stabilnym oparciem(nie wiem jak jest z tą kolbą w M11 a w Micro Uzi nie ma jej wcale) i długą linią celowniczą. Innymi słowy kup MP5A3 TM(lub inną dobrą długą sprężynę)!

P.S. Skoro masz już te 700 zł na M11 i liczysz sie z wydatkamu na gaz i kulki to czy nie lepiej dozbierać na elektryka?

Posted
P.S. Skoro masz już te 700 zł na M11 i liczysz sie z wydatkamu na gaz i kulki to czy nie lepiej dozbierać na elektryka?

podpisuje sie! jesli grasz duzo i masz zamiar grac jeszcze troche to aeg jest po prostu wyborem z perspektywa!