Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

witam jakis rok dwa temu wyszła gra q4 co o niej sądzicie??

Moim zdaniem w przypadku tej gry IDsoftware poszlo na prościznę,mianowicie gra ta bazuje na doomie 3.Wiele żeczy pt tytułem punkty leczenia,stwory,ścierzki dzwiękowe itp są totalnie zerżnięte z d3.Pozatym gra wporządku pomijając wymagania.

• 2 weeks later...
Posted

Podobał mi się. Nie jestem fanem takich oldschoolowych fpsów (idź-morduj-zbieraj apteczki), ale Q4 miał jak dla mnie całkiem fajny klimat i miło mi się w niego pociupało te kilkanaście godzin ;) Dobry na chwilowe odmóżdżenie się :)

• 3 weeks later...
Posted

wszystkie "kłaki" to bez sensowne napierdzielanki ;) no chyba ze ktoś ma totalny odpał na punkcie biegania strzelania(totalnej rozpierduchy) skakania (i to wszystko) jak ktos sie chce wyrzyc to ok;) Oczywiście bez urazy dla wszystkich "rozróbo"maniaków ;] ...

Posted

Q4 robiło RAVEN SOFTWARE pod egidą id Software. W tym czasie panowie z id byli zajęci tworzeniem nowego silnika graficznego i gry demonstrującej jego możliwości (zresztą oni zwykle tak robią od Q1 poczynając - silnik+gra a kasę zbijają na licencjach na silniki głównie).

Sam Q4 jest całkiem fajny, graficznie ciekawy, całkiem nieźle zoptymalizowany jak na to co prezentuje na ekranie. Fabuła bardziej zajmująca niż w Q2 ale z paroma zbyt makabrycznymi momentami (stragifikacja np. - nie jestem fanem okrucieństw). Jedyną poważną wadą Q4 jest multiplayer - totalnie do bani, 100% kalka z Q3.

Posted
abuła bardziej zajmująca niż w Q2 ale z paroma zbyt makabrycznymi momentami (stragifikacja np. - nie jestem fanem okrucieństw).

Nomen omen, świetny klimat, a scen zmiany w Stroga - pamiętam do teraz :o