Hellchild Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 (edited) Hop up dziwnie działa.Zamiast do góry podkręca w dół , ale jak strzelam trzymając pistolet do góry nogami to działa normalnie.Wystarczy poruszać gumką czy może coś poważniejszego?Pomóżcie.Aha i pistolet jest na gwarancji , warto sie ubiegać o naprawę lub wymianę czy samemu można to naprawić? Edited September 15, 2007 by Hellchild Quote
Ariel_ Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Można samemu... Odwrócenie gumki to rzecz banalna. Zobacz jeszcze czy lufa nie jest w śrdoku usyfiona smarem. Quote
Hellchild Posted September 17, 2007 Author Report Posted September 17, 2007 Można samemu... Odwrócenie gumki to rzecz banalna. No może i tak ale ja nie wiem jak rozebrać tego guna :???: . Quote
Ariel_ Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Matko... wyciągasz bolec który jest nad spustem, wyjmujesz tą taką nasadkę obok ( plastikowa ) i jeszcze klapkę z tyłu zamka. Wyjmujesz maga i ło. Zamek zdjety. Quote
MAJOR762 Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Matko... wyciągasz bolec który jest nad spustem, wyjmujesz tą taką nasadkę obok ( plastikowa ) i jeszcze klapkę z tyłu zamka. Wyjmujesz maga i ło. Zamek zdjety. No to gratulacje Ci powiem. Zawsze myślałem że pierwsze co się robi przy rozkładaniu broni to wyciąga maga i sprawdza czy naboju nie ma w komorze. Ale jak widać myliłem się, w dzisiejszych czasach maga wyciąga się na końcu. Brawo :poddanie: Quote
Hellchild Posted September 25, 2007 Author Report Posted September 25, 2007 (edited) wyjmujesz tą taką nasadkę obok ( plastikowa ). zrobiłem wszystko poza tą nasadką , niczego takiego nie ma nad spustem :/ Edited September 25, 2007 by Hellchild Quote
Ariel_ Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Jest. W KWC jest to blokada spustu. takie coś z 2 stron, napewno to widzisz. Quote
Hellchild Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 nie ma niczego takiego :/ Quote
Recommended Posts