Wukasz Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 czyli z safara nie ma co zamawiac ?? kupowal ktos kiedys na www.safarasoftair.com ?? tak sie tylko pytam :wink: Pozdrawiam Veto Moj poprzedni post jest sprzed roku :) Tak gwoli scislosci, bo jak widac wiele sie zmienilo. Quote
robal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 AEG podobnie... ale niektore czesci , kulki i gazowki znacznie taniej... Quote
bartazz Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Być może wprowadzono mnie w błąd, ale w tamtym tygodniu byłem w San Marino i szukałem sklepu Safara, ale nie mogłem go odnaleźć, więc zapytałem się pewnej polki, która pracuje tam w jednym sklepie i powiedziała, że chyba właściciel tego sklepu sprzedał go i teraz już nie ma go. Jednak mogła się mylić i nie bierzcie tych informacji jako wiarygodne, jeszcze może ktoś oprócz mnie wie coś na ten temat :?: , bo ja nie jestem pewny czy to prawda Quote
robal Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 mylila sie. Sam sklep zostal sprzdany/przeniesiony:) na dol. Czesto pytam sie goscia ze sklepu o sprzet wiec powiedzial by mi ze zlikwidowali:D Quote
Recommended Posts