Królik Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Jako, że Autor objechanego artykułu nie ma konta na WMASG, a akurat jest u mnie, pisze z mojego logina. Nie wiem o co Ci kangur chodzi, bo to najbardziej beznadziejmny post jaki czytalem. Masz jakies argumenty czy tylko opowiadasz ciekawe historie. Zachowujesz sie jak prawdziwy profesjonalista. To, ze jestes dobry w marketingu, to wszyscy wiemy. Mojego doswiadczenia ani praktyki nie znasz. Co do domyslów i spekulacji, to tak, pojawily sie w PIERWSZEJ CZESCI artykulu opinie moich kumpli. Co do mojej wiedzy na temat realnego uzycia broni w walce, to pewnie masz jej wiecej. Aż mi glupio. Ciekawe co napisales o tych procedurach. Pare znam, ale mam wlasna. Moze napiszesz, jakie bledy popelnilem. To by mi pomoglo uzupelnic moja wiedze i byc moze zrewolucjonizowalo podejscie do treningu. Co do poziomu wiedzy to chyba tylko Twoje zdanie. Jestem zaskoczony, bo nie spotkalem sie do tej pory z tak negatywna opinia, w dodatku czlowieka ktorego znam i ktory opublikowal w interniecie bez mojej wiedzy i zgody filmik jak przeladowuje AK. Filmik jest strasznie stary i teraz robie to w 2/3 tego czasu. Mimo to, nie mam do Ciebie żadnych pretensji. To 5,5 strony, to Cie powinno dopiero zdenerwowac. A gazeta sprzedaje sie niezle, to prawda. Slyszalem, ze w Australii kangury to szkodniki, i wszyscy do nich strzelaja. Marcin, moze spotkamy sie w Warszawie i postrzelamy? Pozdrawiam serdecznie :-) Quote
Recommended Posts