Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Czy ktoś, kiedy kolwiek miał jakąś awarię w karabinie marki G&P. Chodzi mi głównie o eMki. Mam zamiar taką sprowadzić z Hong Kongu i nie wiem czy warto. Czy nie będzie tak jak z CA, że jak się trafi egzemplarz felerny to kiła, iła i mogiła.

Pozdrawiam

Edited by gall_anonim
Posted

Chcesz więcej wiedzieć o replikach G&P przeczytaj sobie ten temat http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=10055

Sam jestem szczęśliwym posiadaczem broni tej marki i jak na razie bardzo dobrze mi służy. Mój znajomy miał problem z M4A1 G&P (ale to był właśnie jakiś feralny model), a mianowicie poszła mu zębatka, ale że karabin był na gwarancji wysłał do asgshop'u i w tydzień odesłali mu z powrotem (oczywiście już naprawionego).

• 1 year later...
Posted

Witam ja kupilem M4A1 GP i jak wiekszoc tutaj mam same problemy najpierw spust sie zacinal na semi wogole nie chcial strzelac na auto dzialal normalnie a na semi znowu spust tak jakby przeskakiwal teraz mam taki problem naladowalem baterie na full chce strzelic a tu pupa nic tylko dzwiek tak jak by stuk silnika jak by byla juz bateria wyczerpana fakt jeszcze jeden ze mam gana juz rok i nie bylem na zadnej strzelance niestety sytuacja sie u mnie zmienila i nie mialem jak wiec mozna go uznac za nowy praktycznie nie uzywany strzelalem pod domem troche w puszki i tarcze jezeli ktos sie orietuje co moze sie dziac to prosze o sciana.gif odp. dzieki wielkie

dla adminow: dalem ten sam post w innym temacie ale tam nikt nie odpowiada wiec zdecydowalem sie tutaj sprobowac

Posted

Sorry ale po roku leżenia bateria zwyczajnie mogła sama za głęboko się rozładować i jest duże prawdopodobieństwo, że jest już martwa.

A co do problemów to temat jak widzisz powstał w czasach kiedy repliki G&P były w Polsce bardzo mało popularne.

Posted

Mi w M16 G&P poszedł tłok oraz jego głowica. Blokada spustu też nie jest wytrzymała :-F

No ale po za tym to wszystko po ponad roku użytkowania jest w perfekcyjnym stanie!