Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie

Mimo, że o tuningu mam już sporą wiedzę, mam teraz dylemat który nie daje mi spać po nocach ;)

Zamawiam sobie spr/a z WGC KLIK

i planuje od razu tuning do m150, więc standardowo chciałem zamontować borka (tu pasowałby chyba ten od PSG), zębatki i sprężynę m150 systemy, przedłużony tłok G&P, oraz gumkę Prometheusa (plus ta nowa komora Hopka King Armsa)

Ale natknąłem się na topic o sr25 KLIK (też przedłużony Gearbox) i cholerka już teraz niczego nie jestem pewien.. w tym spr'ku co kupuje też będą zębatki infinitie?

Co w końcu trzeba tam wymienić?

Jeśli wyjdzie na to że będzie taki gearbox jak w SR-25, to włożę m160 ;)

Jako że po raz pierwszy stykam się z przedłużonym gearboxem, wole zapytać...

Olśnij mnie ktoś.. :)

Edited by sasza
Posted (edited)

SPR to M16 po modyfikacjach - tam jest zwykły GB V.2 - To nie ma nic wspólnego z SR-25 z G&P czy CA25. zwykła pomyłka WGC.

w M16/M4 nie ma fizycznej możliwości aby ten przedłużany Gb tam wszedł...

a w Stocku masz to co zwykle w M4/M16 z G&P.

Edited by mk29
Posted

Wstawiasz Systema Mechabox M150, Prometheusa i aku i załątwione. Szybko i bez bólu. Ale zrobiłbym to w AsgShopie, a nie w wWGC, bo w HK gwary nie masz.

Jeśli chcesz sam robić upa, to poczytaj całe forum i zachodnie też. Na forum snajperskim w wątku o giwerach masz przykłady gotowych konfiguracji.

Posted

Wstawiasz Systema Mechabox M150, Prometheusa i aku i załątwione. Szybko i bez bólu. Ale zrobiłbym to w AsgShopie, a nie w wWGC, bo w HK gwary nie masz.

Jeśli chcesz sam robić upa, to poczytaj całe forum i zachodnie też. Na forum snajperskim w wątku o giwerach masz przykłady gotowych konfiguracji.

Gearboxa v2 to stuningowac potrafię bez problemu ;) pytanie tyczyło się przedłużonego gearboxa... ale skoro okazało się że to tylko błąd na stronie WGC, to wątek staje się niepotrzebny :)