sasza Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 (edited) Witajcie Mimo, że o tuningu mam już sporą wiedzę, mam teraz dylemat który nie daje mi spać po nocach ;) Zamawiam sobie spr/a z WGC KLIK i planuje od razu tuning do m150, więc standardowo chciałem zamontować borka (tu pasowałby chyba ten od PSG), zębatki i sprężynę m150 systemy, przedłużony tłok G&P, oraz gumkę Prometheusa (plus ta nowa komora Hopka King Armsa) Ale natknąłem się na topic o sr25 KLIK (też przedłużony Gearbox) i cholerka już teraz niczego nie jestem pewien.. w tym spr'ku co kupuje też będą zębatki infinitie? Co w końcu trzeba tam wymienić? Jeśli wyjdzie na to że będzie taki gearbox jak w SR-25, to włożę m160 ;) Jako że po raz pierwszy stykam się z przedłużonym gearboxem, wole zapytać... Olśnij mnie ktoś.. :) Edited September 1, 2007 by sasza Quote
mk29 Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 (edited) SPR to M16 po modyfikacjach - tam jest zwykły GB V.2 - To nie ma nic wspólnego z SR-25 z G&P czy CA25. zwykła pomyłka WGC. w M16/M4 nie ma fizycznej możliwości aby ten przedłużany Gb tam wszedł... a w Stocku masz to co zwykle w M4/M16 z G&P. Edited September 1, 2007 by mk29 Quote
sasza Posted September 1, 2007 Author Report Posted September 1, 2007 (edited) No to się zaczyna robić jeszcze ciekawiej :) Edited September 1, 2007 by sasza Quote
szalony jack pirat Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Wstawiasz Systema Mechabox M150, Prometheusa i aku i załątwione. Szybko i bez bólu. Ale zrobiłbym to w AsgShopie, a nie w wWGC, bo w HK gwary nie masz. Jeśli chcesz sam robić upa, to poczytaj całe forum i zachodnie też. Na forum snajperskim w wątku o giwerach masz przykłady gotowych konfiguracji. Quote
sasza Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 Wstawiasz Systema Mechabox M150, Prometheusa i aku i załątwione. Szybko i bez bólu. Ale zrobiłbym to w AsgShopie, a nie w wWGC, bo w HK gwary nie masz. Jeśli chcesz sam robić upa, to poczytaj całe forum i zachodnie też. Na forum snajperskim w wątku o giwerach masz przykłady gotowych konfiguracji. Gearboxa v2 to stuningowac potrafię bez problemu ;) pytanie tyczyło się przedłużonego gearboxa... ale skoro okazało się że to tylko błąd na stronie WGC, to wątek staje się niepotrzebny :) Quote
Scalak Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Do stuningowania SR25(CA) potrzebny jest silnik Systemy + 2 zębatki Super Torque Up G&P (tłokowa, środkowa) i tłok o zwężonych zębach. Quote
Recommended Posts