Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DE od Krakmana ( Desert (0277) )

Recommended Posts

Posted

Witam - na stronie krakmana po wejściu w tanie repliki otworzył się air-soft-gun.pl i pierwsze co przykuło moją uwagę to, to : http://www.air-soft-gun.pl/index.php?str=p...p;product_id=51

Wiem, że to jest bardzo niska cena jak na AEG ( nawet z ogniem pojedynczym ) w dodatku cały z tworzywa ( nie przeszkadza mi to ) ale co na to doświadczeni airsoftowcy ? Czy nie rozleci się na pierwszej strzelance ? Słyszałem o Krakmanie same pozytywne opinię i myślę, że byle szajsu by nie sprzedawał ? Znalazłem jeszcze to :

http://www.air-soft-gun.pl/index.php?str=p...p;product_id=23

I nie dostrzegam, niczego niepokojącego poza zasięgiem ( niby 15-20 m ) ale na 1 strzelankę, żeby zobaczyć czy mi się spodoba uważam, że wystarczający AEG. Może jakieś opinie co o tych broniach sądzicie i czy warto ? W końcu 55 zł za krótką czy 120 zł za długą to nie duże pieniądze a jak się rozleci to będę miał nauczkę i kupie coś porządnego.

Pozdrawiam

Posted
Czy nie rozleci się na pierwszej strzelance ?
Rozleci się... To nie potrafi przebić tektury!

Zresztą sprzedawca na marny towar nic nie poradzi. Na air-soft-gun sprzedawane są ZABAWKI. I tego się trzymajmy.

Guest frank_martin
Posted (edited)

Co wy pier... znaczy mówicie .To się w pudełku rozleci.

Edited by frank_martin
Posted

moja pierwsza klamka :) to bylo dokladnie to samo tylko, ze od TM.... na poczatku bylo spoko :) blowback :) itp.... lecz po 2 tyg. zwalil sie mag a potem calkowiecie caluska replika..... wiec poszla do kosza :) bo nie dalo sie jej zreperowac :) ogolnie szajs

• 1 month later...
Posted

Ja kupiłem z kumplami w 4...

Ehh szkoda ze nie przeczytałem wcześniej waszych komentarzy - jeśli ktoś znajdzie ten post to:

NIE KUPOWAĆ DESERT EAGLE MAGNUM !!!

Pękł mi trybik plastikowy na wałku silniczka i nigdzie kur.. nie mogę tego znaleźć/dorobić :wink: Kumplowi poszedł blow back a drugiemu i trzeciemu szwankuje tryb semi i auto ciągle siedząć na auto...

Poszukuje takiego trybika może ma ktoś ? na 8 zębów :poddanie:

Na szczęście mam Mp001 a Magnuma chce zorbić na wszelki wypadek jak mnie ktoś zajdzie znienacka ;-)