PAT_Pinky Posted October 25, 2003 Report Posted October 25, 2003 Grzebiac w sieci znalazlem stronke z opisem ASGowcow. http://www.krzyho.neostrada.pl/asg.html Hihihi od dzis zastepczo zamiast slowa Maniak bede uzywac Debil :lol: Podejrzewam ze na tej stronce slowo "Debil" jest traktowane z przymróżeniem oka. Ps. Ciekawe czy ten Krzysiek jest na Forum :) Jesli jest to fajna domowa stronka. Quote
Zjawa Posted October 25, 2003 Report Posted October 25, 2003 hehehe tez mi sie wydaje ze ogolnie to wyraza sie krzycho :P dobrze o asgowcach :) Quote
GHOSTS_Kristo Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Każdy ludź, który dowiaduje się o moim zainteresowaniu, określa to jednym słowem: "debil..." :P Co dziwne, większość z nich nie myśli tak o paintballu..hmm... p.s. Są oczywiście wyjątki które uważają zupełnie inaczej ;) Quote
AWR_sowiet Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Heh...popieram... u mnie To samo. Mieszkam w malym miasteczku (chyba cos kolo 25 000) ale znam sporo ludzi zajmajacych sie ASG,militariami,surviwalem...samych ludzi bawacych sie w ASG jest kolo 25. ludzie niestety dalej dosc "sceptycznie" reaguja na nasze pojawienie sie w zasiegu ich wzroku...oczywiscie nie wszyscy("co wy!? do iraku??") Pozdrawiam PS. :wink: jakie porownania... 1 osoba na 1000 bawi sie w asg :wink: Quote
Lukzari Posted November 12, 2003 Report Posted November 12, 2003 Hahaha ale opis :D Przyznam szeczerze, że zostaliśmy bardzo dosadnie opisani :D Quote
Acid Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 wiekszosc ludzi nie zdaje sobie nawet sprawy z tego ze "ruch" asg dziala coraz prezniej i jest nas coraz wiecej :D . Mój rodzic (glowa rodziny ) myslal ze jast nas tylko kilku do tej zabawy .dopoki nie pokazalem mu zdjesc ze zloty "Jasien w ogniu " wtedy zmienil zdanie :) (Sowiet to kiedy do iraku?) :lol: Quote
TUZIOL Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Az sam sie dziwie ze udalo nam sie tylu ludzi zamaniaczyc ;) Co prawda nie kazdy to typowy maniak, czesc juz sie wykruszyla, bylo by nas wiecej. ;) sowa : I nie cos okolo 25 tys. tylko ponad 25:P Cos okolo 30 :P Quote
Recommended Posts