Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

na wstepie przepraszam za brak polskich znakow, ale przebywam za granica

ale do rzeczy:

mam Sigme SW40F, ktora pozyczylem na przedstawienie teatralne znajomemu, a on jakims cudem ja upuscil i rozlozyl :?

potem zaczely sie problemy, zamek pozostawal w tylnej pozycji po strzale, czasem nie chcial odskakiwac, syfonowal, lub nie podawal kulek

probowalem oddac go do serwisu, ale chlopaki niestety nie dali sobie z nim rady, za duzo sprezynek i malych czesci ;) - z tym tylko chinskie raczki sobie poradza ;)

na chwile obecna sigma zostala rozlozona kilkakrotnie na czesci pierwsze, jest totalnie nie na chodzie, mozliwe ze cos zle zlozylem

szkoda mi spisywac ja na straty, wiec mam propozycje - dla osoby, ktora zna sie na Sigmach, ma pomysly lub mozliwosc dorobienia czegos czego byc moze brakuje, lub potrafi poskladac te zabawke do kupy i uruchomic proponuje 100 zl za naprawe

potenacjalnych chetnych prosze o wpisy w tym temacie

pozdrawiam,

Kernest

Edited by kernest
Posted

jesli naprawde masz czas, i chcialoby Ci sie nad tym posiedziec, to byloby milo :)

od razu zaznaczam ze mi sie nie spieszy, jak bedzie za 2 tygodnie to fajnie, a jak za 2 miesiace, to... tez fajnie ;)

• 3 months later...
Posted

szukam tylnej części zamka do tego(wewnętrznej- element z dyszą i 2ma sprezynkami? ułamał mi się taki mały ruchomy metalowy element z tylniej części...

jak nie znajdę to będę miał na pchnięcie całego, ze szczelnym magiem i metal zamkiem...