Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie , którą broń wybrać ?

1.Famas z CG

2.AK47 z CG

I czym się różni AK47 z CG Black od Ak47 z CG standardowego , oprucz 40 zł różnicy i kolooru??

Z góry Thx , Pozdro.

Posted

Mam pytanie , którą broń wybrać ?

1.Famas z CG

2.AK47 z CG

I czym się różni AK47 z CG Black od Ak47 z CG standardowego , oprUcz 40 zł różnicy i kolooru??

Z góry Thx , Pozdro.

Eh :/ Ile już było tematów o_0 o tych replikach. Ak 47cg różni się od ak47 cymy ceną ponad 2 razy większą, a ma więcej plastiku. Jeśli już, to bierz Ak47 cymy. Za 70zł kupisz u masterbatora, albo na airshitguns.pl Famas ma gorszy zasięg niż ak47 cymy, ale łatwiej się go przeładowywuję. Możesz nim strzelać prawie jak ogniem ciągłym, jeśli masz tylko sprawne ręce.

Posted

Z tym gorszym zasiegiem to sie nie zgodze... Miałem FAMASA CG i kumpel miał ak-47 ja w swoim famasie "podregulowałem" hopka gdyż był praktycznie ustawiony na powiedzmy kulki 0.17... 0.12 znosiło w gore a 0.20 w dół... po małych "manewrach" w HU 0.20 szło tak do góry ze strzelałem tylko z 0.23 i zasieg wahał sie w granicach 40-45m celność jak snajperki za 255zł... sam sie zdziwiłem że za 120zł można miec taka broń... kolegi AK niósł jakies 5m blizej a kulka leciała 2 razy wolniej... tak ze można było jej unikać jak stałeś 25-30m dalej... "Szybkostrzelność" to jego najwiekszy atut i wygoda w "manewrowaniu" jak na dosyć spory karabin... no w końcu Bull-up... :mrgreen: