Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panowie to jakich kulek kto używa zależy od właściciela replika. Ja w sowim M16 JG używam 0.23 a kumpel w tej samej replice 0.25. Jak nie wiesz, które wybrać to najlepiej sprawdź jak strzela na różnych kulkach i wybierz te których zasięg, prędkość etc. Ci najbardziej odpowiada.

• 2 weeks later...
Posted

Ja bym kupił Boyi, a po wypłacie drugiego Boyi. Dwa na strzelankę wziąść i miałbyś pewność, że któryś będzie działał ;]

Posted

Ja bym kupił Boyi, a po wypłacie drugiego Boyi. Dwa na strzelankę wziąść i miałbyś pewność, że któryś będzie działał ;]

Rozumiem, że ty z rodziny państwa Zapobiegliwych?:P

Porównywał ktoś bebechy eMki BOYI i P&J?

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Kur*a nie wiem co Ci po**bani ludzie z Arnie's chcą od wykonania BOYI :!: Miałem to w łapach i nie było żADNYCH SZPAR W BODY :!: Kolba trochę luźno była, ale podejrzewam, iż dlatego, że nie było weń baterii... Nie było jakichkolwiek luzów... Generalnie giwera spoko, ale nie miałem okazji z niej strzelać...

Ps. Zapomniałem wcześniej dodać, iż trzymałem M4 CQBR :P Sry za OT...

Pps. Waży swoje ;)

Edited by Woody
Guest Miles_ACE
Posted

To, że w Twoim modelu nie ma szczelin, nie znaczy, że jest tak we wszystkich egzemplarzach.

Ps. Wyrażaj się... wulgaryzmy z cenzurą nadal pozostają wulgaryzmami.

Posted

No ja miałem w rękach dwa egzemplarze "boja" (SPR i RIS), obie repliki były zewnętrznie dobrze wykonane, bez żadnych szpar i niepasujących do siebie elementów.

• 2 weeks later...
Posted

Na początku na jednego hi-capa :) Potem już na coraz mniej :D Przynajmniej ja tak miałem w swojej replice. Na baterii Intellecta strzela jak 'zła'. Na stockowej totalnie odmawia wsółpracy. Proponuję od razu kupować nową batkę wraz z repliką.

Posted

A ja mam pytanie za 100PKT, kupiłem replikę M4 CQB BOYI i w zestawie jest lufa i lufa. A dokładnie kawałek lufy, można odkręcić tłumik płomienia i dokręcić ten kawałek lufy i dopiero tłumik, ktoś mi wytłumaczy OCB? Druga sprawa to jak założyć to zwieszenie jednopunktowe? Manual poproszę.

pozdro

ps. moja replika na chrono wypluła 354fps

Posted

Ta krótka "część" lufy o której mówisz to taka mini konwersja twojego CQB na M4 :) . Dokładniej jak chcesz mieć m4 odkręcasz imbusem tłumik ognia zakładasz tą dodaną do zestawu część dokręcasz tłumik i m4 jak się patrzy.

Ja kupiłem tutaj swoją giwerę

http://customs.pl/produkty.php?product=14&cat_link=3

Wypluwa 363fps :)

Dzisiaj na strzelance silnik mi padł ale chyba tylko się bardzo mocno zaciął. Dam do naprawy i dalej śmigam

Posted

Zależy jaką masz baterie. Najrozsądniej jest włożyć w kolbę. Jeżeli ci się nie zmieści a nie chcesz jej przekształcać, to możesz pomyśleć nad czymś podobnym do mojego - co ważne bez ingerencji w kolbę. Po prostu naciąłem stopkę kolby.

m4005nv4.th.jpg

Guest Miles_ACE
Posted

bez ingerencji w kolbę. Po prostu naciąłem stopkę kolby.

Sam sobie zaprzeczasz. Jeżeli naciąłeś, to ingerowałeś.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...