Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Aż żal serce ściska, że nie ma tu tematu, o jednej z najlepszych gier komputerowych w historii.

Szczerze mówiąc niedawno kupiłem 1. część, ponieważ nowsze nie ruszyłyby mi, co nie zmiania faktu, że gra wessała mnie z siłą odkurzacza. Wreszcie liczy się obserwowanie wrogów, taktyka, ukrywanie się i nie robienie hałasu.

Kto nie kojarzy nazwiska Clancy, powinien szybko nadrobić zaległości, a jeśli nie lubi grać w gry, powiniec przeczytać chociaż jego najnowszą książkę opartą właśnie na fabule gry Splinter Cell.

Krótko mówiąc - polecam.

Posted

Po 20 latach istnienia istnienia sagi Metal Gear Gracze na calym swiecie wolaja "Abba Ojcze" do Hideo Kojimy ;-). Ocenili. Mieli racje. SC do peit nie dorasta MGSowi jesli chodzi o skradanki. Ale to juz rzecz gustu ;-).

Posted

ze skradanek najpiękniejszą serią jest Thief, a SC opowiada po prostu historie tajnego agenda Sama Fisher'a, gier nie ma co porównywać, każda jest zbudowana z różnymi ideami. Metal Gear Solid ma swoje coś, a SC ma swoje coś.

Posted

Ja grałem tylko w Chaos Theory ale muszę stwierdzić ze gra cudna :wink:

Szczególnie przypadł mi do gustu tryb cooperativ na multiplayerze, no coś wspaniałego,

bierze się qmpla i kilka mile spędzonych godzin przed kompem zapewnione :-F

Posted

Świetna gierka. Grałem w część pierwszą i w Pandora Tomorrow. Fabuła jest super, klimat doskonały. Nie grałem jeszcze w Multiplayer, ale podobno niezły. Ogólnie gra dobra i warta polecenia.

Posted
Kto nie kojarzy nazwiska Clancy, powinien szybko nadrobić zaległości, a jeśli nie lubi grać w gry, powiniec przeczytać chociaż jego najnowszą książkę opartą właśnie na fabule gry Splinter Cell.

Krótko mówiąc - polecam.

Clancy nie jest autorem :-P

Co do gry - świetna... 1,2,3,4... i miejmy nadzieje, że najbliższa odsłona również.

Posted

Kto napisał "Polowanie na Czerwony Październik", "Czas patriotów", "Suma wszystkich strachów"?

Tom Clancy.

Wikipedia jak zwykle zawiera błędy.

Clancy ze Splinter Cellem ma tyle wspólnego, że się pod nim podpisał. Za scenariusz gry odpowiada Gregoire Gobbi, a za książkę David Michaels.

Dokładnie. Marketing...

Posted

Wolę Sama Fishera niż Snake`a - sam robi wrażenie profesjonalisty, gdzie SNake to raczej superbohater. Oczywiście przeszedłem MGS-a na PSX, gra w 100% wybitna, ale klimat realizmu skutecznie psuły walki z bossami i niektóre techniki wywiadowcze (ukrywanie się w kartonie). Natomiast MGS3 był tak przegadany, że nie wytrzymałem... natomiast każdy kolejny Splinter jest lepszy od poprzedniego... teksty Fishera i Lamberta są krótkie, zwięzłe, a miejscami nawet zabawne...

Posted

I ciekawe jest powiazanie Singla z Cooperativem. Grajac w Chaos Theory w single player byl motyw, że jacys inni agenci poprosili o przesluchanie jakiegos kolesia, a grajac w cooperactive mamy ta sama sytuacje, tylko jak sie okazuje, to my jestesmy tymi agentami.

A potem jeszcze tekst:

- There are another Splinter Cell's ?

- No, we are first.

:D

Posted

Jka dla mnie Gra ma to coś, co mi osobiście jest potrzene do szczęscia jak siedze w domu (oczywiście nie wliczając mojej panny :) Przeszedłem wszystkie częsci i musze powiedziećże jest to SC jest jedną z moich lepszych gier !! :killer:

• 1 year later...