Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

z tym ze na tej stronce jest tylko chwyt pistoletowy. Nadal nie wiem skad wziaść kolbe i gripy.

P.S. Marvin szukałem w necie ale nie znam zbytnio stronek zagranicznych gdzie mozna by było kupic takie drewno. Prosze tylko o podanie linków czy to tak duzo??

Pozdrawaiam

Edited by Sniper_R
Posted (edited)

z tym ze na tej stronce jest tylko chwyt pistoletowy. Nadal nie wiem skad wziaść kolbe i gripy.

P.S. Marvin szukałem w necie ale nie znam zbytnio stronek zagranicznych gdzie mozna by było kupic takie drewno. Prosze tylko o podanie linków czy to tak duzo??

Pozdrawaiam

Jeszcze kilka dni temu były tam drewna do 74.

EDIT:

Są nadal:

http://www.gunnerairsoft.com/catalog/index.php?cPath=40_107

Edited by Geno
Posted (edited)

Na worksie są tylko bakelity do tantala, a nie drewno.

Poza tym... Sniper_R... jest już temat o wizualnym tuningu AK-74, nieważne, czy ma stronę czy 26. Wystarczy poszperać :wink: :wink: :wink:

Edited by Barbus
Posted

1. Czytanie nie boli (26 stron to nie mało ale da się przeczytać, a poza tym na gunnerze są drewna tylko w innej kategorii("wood kits"))

2. Możesz zawsze poszukać kogoś kto Ci wykona takie drewna.

Pozdrowienia(szczególnie dla akaczofili ;) )

Posted (edited)

Przy odrobinie chęci i umiejętności, kolbę da się zrobić z kolby z AKMa. Wyżłobić te rowki w niej, przenieść mocowanie zawieszenia na bok, potem bejca w odpowiednim kolorze i jest ;) Tylko wtedy bateria pod pokrywę komory zamkowej, bo chyba już nie da rady wyżłobić kolby.

Nakładka rury gazowej to najmniejszy problem - AK i AKM +pilniki+ bejca. Chwyt już gorzej, można nadać odpowiedni kształt zgrubieniom po bokach pilnikami, choć wtedy będą za małe, lub zeszlifować je całkowicie i dorobić ze sklejki nowe. Potem znowu bejca i już ;)

Sam chyba będę to praktykował niedługo.

Edited by QLIG
Posted

Przy odrobinie chęci i umiejętności, kolbę da się zrobić z kolby z AKMa. Wyżłobić te rowki w niej, przenieść mocowanie zawieszenia na bok, potem bejca w odpowiednim kolorze i jest ;) Tylko wtedy bateria pod pokrywę komory zamkowej, bo chyba już nie da rady wyżłobić kolby.

Nakładka rury gazowej to najmniejszy problem - AK i AKM +pilniki+ bejca. Chwyt już gorzej, można nadać odpowiedni kształt zgrubieniom po bokach pilnikami, choć wtedy będą za małe, lub zeszlifować je całkowicie i dorobić ze sklejki nowe. Potem znowu bejca i już ;)

Sam chyba będę to praktykował niedługo.

No i tu się towarzysz Qlig, częściowo, myli.

Otóż towarzysze tak jak towarzysz Qlig słusznie zauważył da się to zrobić z kolby od AKMA, robiąc wyżłobienie/rowek po obu stronach, ale...

...towarzysze, bateria do środka wchodzi jak po maśle,

Wszystko macie na stronie 25 przytoczonego przez was tematu.

...

http://img505.imageshack.us/img505/8046/dscn7166qt8.jpg

...

Posted
.towarzysze, bateria do środka wchodzi jak po maśle,

O tym nie wiedziałem, wydawało mi się, że ścianki będą za cieńkie ;)

Teraz już jasne :)