orzech Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Witam. Mam zamiar kupić tania M14 i w środku wymienić wszystko. I teraz mam pytanie czy wszystkie drobne części z GB będą pasowały do GB G&P 7mm itd. która z tych replik jest bardziej podatna na tuning (i tak wymieniam cały GB ale zastanawiam sie czy nie będzie problemów np: z selektorem ognia rozdzielaczem płytką selektora ) Dokładnie mam zamiar zainstalować: GB G&P do M14 Zębatki STU systemy silnik krótki Magnum Zestaw cylindra Guarder Tłok Prometheus Hard Piston for Marui V.7 Kable wraz ze stykiem G&G (posrebrzane) anti reversal Guarder tappet pallet G&G Precka KM 6.04 Gumka HU systemy M140 Guarder Zastanawiam sie tylko czy te części będą pasowały do siebie i pozostałych części od Stockowego GB i do której repliki lepiej to zamontować Kart'a czy AGM'a Quote
splinter Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Powiem tak: Miałem M14 AGM i wykonanie jest bdb nawiasem mówiąc.GB w przeciwieństwie do Karta trzyma się na 3 śrubach a nie na 2. Z selektorem problemów nie miałem.Cała 14-stka jest lekko przekombinowana ale ze swojej strony polecam AGM-a ;) Quote
GALANDISCH Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Być może to nieco mijająca się z pytaniem odpowiedź , ale nie lepiej kupić G&G albo CA od razu i wstawić tam tylko lepsze: 1. łożyska 2. sprężynę 3. preckę ( CA ) Niż kupować tanie opakowanie do drogich bebechów!? :-F POZDRAWIAM ALL USERÓW M 14 !!! :killer: Quote
hegemon Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 właśnie nie bo (niewiem jak G&G) ale CA napewno długo nie pociągnie na m140. Tanie m14 to idealna baza pod tuning Quote
splinter Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 G&G mojego kumpla póki co świetnie znosi wymianą sprężyny na m120 przy stockowych częściach już od roku.Takie m120 + precka i efekt jest super ;) Quote
Recommended Posts