Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

przeglądając informacji na temat M14 od CA przypadkiem wpadło w moje oczy takie zdjęcie:

http://img487.imageshack.us/my.php?image=skan1di4.jpg

widać dokładnie replikę RPK i jak mnie oczy nie mylą to jest wersja 74.

Przeglądałem stronę CA narazie nic nie znalazłem, może niedługo będzie kolejna replika.

Patrząc na te zdjęcia można wywnioskować że z serii "steel wood AK"

Poczekamy zobaczymy kiedy ta replika wejdzie w życie.

Nie dziękujcie :] z obowiązku musiałem :]

Posted

co do maga to się zgadzam wersja 47, ale body mówię kategorycznie NIE, widać takie małe charakterystczne wgłebienie nad magazynkiem, gdzie ma miejsce w 74.

Co do chwytu to nie powiem bo mam mieszane uczucia... ani mi to 74 ani też 47... taki zbyt kanciasty, w 47 ma bardziej okrągłe ranty. Lepiej ty FENCE coś powiedz na ten temat jak ją widziałeś, no i jeśli wiadomo ci kiedy premiera tego karabinu.

Posted

Nie wiem nic o premierze - ale generalnie ohyda. Drewno nie ma nic wspólnego ze sklejką + złe kształty. 3 zaczepy pasa. Generalnie sporo niedoróbek. Kicha. Nawet nie chciałem tego brać do rąk.

Lepiej kupić sobie zestaw do konwersji INOKATSU. Teraz to tylko 420USD - a leci on na twarz.

Posted (edited)

co do maga to się zgadzam wersja 47, ale body mówię kategorycznie NIE, widać takie małe charakterystczne wgłebienie nad magazynkiem, gdzie ma miejsce w 74.

Co do chwytu to nie powiem bo mam mieszane uczucia... ani mi to 74 ani też 47... taki zbyt kanciasty, w 47 ma bardziej okrągłe ranty. Lepiej ty FENCE coś powiedz na ten temat jak ją widziałeś, no i jeśli wiadomo ci kiedy premiera tego karabinu.

75623794oy0.th.jpg skan1di4hm4.th.jpg

Nie ma tutaj za bardzo nad czym dywagować.

Edited by kazik_