Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Znak czasow....

Te 10 lat temu takie pytanie to by chłopakow zatkalo ;) Jakos sie nie spotkalem zeby "nowa" manierka spowodowa jakies problemy. Nawet moje manierki WH/SS mimo polwiecznego stazu w wardlaniu sie po strychach :) Jedynie kubki od manierek przechodzily mycie - jak sama wskazuje kubek sluzy do gotowania chinskich zupek :D A po nich zawsze cos zostaje.

Genralnie rzecz biorac jak ktos chce zeby bylo czysto/sucho/cieplo i nie wialo to niech lepiej siedzi w domu.

Guest Mati13k
Posted

My nie lubimy jak jest sucho i ciepło, my lubiny się pobrudzić, ale niekonicznie pić rozcieńczone gazy bojowe. :lol:

Guest british
Posted

Bzdury.

Jak pijecie piwo w knajpie albo jecie w restauracji, to czy myślicie, że dostaliście zdezynfekowaną szklankę albo sztućce?

Wymyć i tyle.

Posted

Eeeej, ja też chce być fajny. Michael Jackson umarł, bo pił z manierki z '85 roku!

Na poważnie, to mam taką zakupioną w stanach, która capi niemiłosiernie, jak się wleje samej wody to zostaje posmak takiego starocia (tak jak śmierdzi w demobilach, sorry cħłopaki), sprawę rozwiązuje woda z cytryną. A na bakterie to jasne, że spirytus.

Guest Mati13k
Posted

Najfajniejsi w tym wątku są dwaj kolesie, ten ktory twierdzi że można hiva dostać i ten ktory pisze że hiv umiera w kontakcie z powietrzem...

Z tym HIF'em to był luźny żart, myślałem, że KAŻDY się domyśli... :roll:

Posted (edited)

Niech ktoś już zamknie ten wątek, bo się kopalnia bzdur z tego powoli robi. W tych manierkach nic nie ma - ani HIVa, ani malarii, ani gazów bojowych w proszku. Jeśli nawet są jakieś bakterie, to w najgorszym wypadku czeka was sraczka, ale zakładam, że nie pijecie z brudnych. Mikroby to nie jakieś superorganizmy, bardzo łatwo giną przy kontakcie ze zwykłymi środkami do czyszczenia (np płynem do naczyń).

Nie ma co trząść portkami przed mikrobem z manierki, z której pijecie może raz na tydzień, gdy możecie złapać gruźlicę od żula w tramwaju, którym jeździcie codziennie. Jak często robicie sobie prześwietlenie płuc?

Edited by mmaruda
Posted

Nie ma co trząść portkami przed mikrobem z manierki, z której pijecie może raz na tydzień, gdy możecie złapać gruźlicę od żula w tramwaju, którym jeździcie codziennie. Jak często robicie sobie prześwietlenie płuc?

Dokładnie :)