Guest Tatin Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Mam Rugera MK1 KJW i zastanawiam się, jakie części powinienem w nim smarować i jak często. Czy magazynek powinien być smarowany, jeśli używam Green Gasu z mieszanką silikonu? :-o Czy części wewnętrzne, takie jak mechanizm spustowy też smarować w gaziakach, czy tak często, jak maga? Słyszałem, że używanie złej jakości Green Gasu może doprowadzić do rozszczelnienia maga. :!: Więc proszę o linki do jakiegoś zaufanego GG. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. :-F Quote
Jano Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 smaruj zawory olejkiem sylikonowym, a od strony maga w pistolecie psiknij od czasu do czasu olejku silikonowego na "zbijaka" i cała filozofia przy rugerze. Co do Green Gazu to nie kupuj tanich GG z airsoftguns.pl bo nie dość że są słabe to niszczą replikę (za małe ciśnienie przez co zawory niektóre poszczają - NAPRAWDĘ problem znika jeśli używa się dobrej jakości GG). Quote
Guest Reses Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 A możesz wstawić jakiś link do dobrego GG, bo nie jestem zbytnio obeznany. Quote
Gogin Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 A możesz wstawić jakiś link do dobrego GG, bo nie jestem zbytnio obeznany. Tu masz linka http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=614 do dobrego gazu z dobrego sklepu. Z tego co wiem to tylko Green Gas Ultrair ludziki polecają kupować. PZDR :twisted: Quote
alfabravo Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 SIEMKA. WYWLOKLEM W DOMU PREPARAT RX1 (PREPARAT WIELOZADANIOWY) BEDZIE SIE NADAWAL DO RUGERA MK1 C CZY MAM GO ODŁOZYC ZPOWROTEM??;P Quote
Recommended Posts