Cactoos Posted October 17, 2003 Report Posted October 17, 2003 Wszystkich zainteresowanych tematem Half-Life2 informuję, że od środy jest otwarty Serwis HL2. Tak dla szpanu dodam że jestem jednym z jego redaktorów :) A więc - zapraszamy! Quote
PAT_Pinky Posted October 17, 2003 Report Posted October 17, 2003 Thnx Cactoos jeszcze jak bys zmienil podpis piszczal bym z radosci. :lol: Nie zaglebiajac sie w serwis powiedz mi na jakim sprzecie to biega bez zbytniego stroboskopu ? Quote
Zjawa Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 bardzo elegancki serwis, gratuluje :) Quote
Cactoos Posted October 18, 2003 Author Report Posted October 18, 2003 Pinky - co takiego złego jest w moim podpisie? Czy może jesteś komunistą? :wink: HL2 jeszcze nie ma, ale podobno ma chodzić już od 700mHz procesora i karty graficznej poziomu GeForce 2 (mi też się wierzyć nie chce :) ) Zjawa - wiem że elegancki, ale to nie ja jestem autorem jego layoutu, tak więc gratulacji przyjąć nie mogę :wink: Quote
Recommended Posts