Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

K.A.B. już wszystko jasne. Po prostu źle przeczytałem na początki i tkwiłem w przekonaniu, że Arafat napisał, że chwyt QR ma być z tyłu. To mi nie pasował, ale już ok. Sorry za zamieszanie. Tak czy inaczej, kamizelka do odwrócenia.

Posted

Sory za OT!

Foka możesz mi powiedzieć co twój post wnosi do tematu?? Jesteś SuperModeratorem, a piszesz posty jak jakiś początkujący użytkownik forum, powinieneś dawać przykład i usuwać takie posty, a nie je pisać.

A wracając do tematu. Moim zdaniem Max noś kamizelkę jak ci wygodnie!!

Posted

A ty żeś też wniósł od cholery do tego tematu. "Noś kamizelkę jak Ci wygodniej" - weź sie koleś nie kompromituj. to tak jak byś chciał kurna nosić koszulkę tył na przód, bo Ci wygodnie... . Nie dość, że wyglądasz śmiesznie i żałośnie, to jest w ogóle niepraktycznie i bez sensu... .

Posted

A wracając do tematu. Moim zdaniem Max noś kamizelkę jak ci wygodnie!!

Oczywiście nie zwracając uwagi na takie pierdoły jak całkowicie niedostępny (bo z tyłu po lewej, pod łopatką) uchwyt szybkiego wypięcia.

Ale co tam, ważne, że wygodnie.

Wiesz, tak na marginesie - z palcem na spuście, a nie poza nim też jest wygodniej...

Posted

Do kompletu załóż hełm na lewą stronę i lewy but na prawą nogę, a prawy na lewą. Wtedy to będzie lans.

Ja bym jeszcze dla wygody do MP5 podpiął magazynki od M4, bo mam więcej.

Posted
Teraz przypomina mi sie stara dyskusja, a propos mojego starego STRIKE chest harness, gdzie magi mialem po prawej stronie...
Ja tam pamiętam jak miałeś na plecach poprowadzone pod pachy paski, które miały się krzyżować i mówiłeś, że dziwnie leży :D
Posted

Moze zle lezy pzrez te uber pro naszywki? pomsyl nad tym.

Nie tyle chodzi o same naszywki co ich układ sprawił, że kamizelką zawładnął Szatan :twisted:

666tr6.th.jpg

146 stopni*(3 naszywki + wspołczynik pr0relacji=1,561)= 665,906 ~= 666 :strach:

Posted

Maxavelli zebrał te naszywki jak przedzierał się przez poontang :D

Tzn same mu sie przylepiły :D

Ja pie$%^#, tak ogólnie to siwy dym z tym cirasem w drugą stronę. Big lol man!!

Posted

Jak ktos skasuje te posty to normalnie nie wiem co zrobię... Wyślę mu zdjęcia nagiej Beger... Wydzielić, przenieść, cokolwiek TYLKO NIE KASOWAĆ!

Posted

Jak ktos skasuje te posty to normalnie nie wiem co zrobię... Wyślę mu zdjęcia nagiej Beger... Wydzielić, przenieść, cokolwiek TYLKO NIE KASOWAĆ!

A skąd masz fotencje nagiej Begerowej ? :lol: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...