Westie Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Kurde, czy ja jakiś niekumaty ostatnio jestem, czy tego towaru nie ma nigdzie poza USA? Zryłem dzisiaj pięć sklepów w Hong Kongu (RWA, WGC, UNCo, GnG, DEN), próbowałem szukać w polskich, a Google i tak uparcie podpowiadają tylko Airsplata, Speedytoys i jakieś drobne sklepiki (no i tajwańskiego Kica, ale Kic jest krzaczkami pisany >.<). Panowie, jak ta klamka ma kosztować pięć stów razem z kaburą i działać na propanie bez jakichś murzyńskich harców, to w mniej upierdliwych na punkcie Milsimu krajach Unii będzie mieć wzięcie. Choćby wśród fanów Resident Evil (Matylda!). Quote
dark_griph Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 (edited) Chyba to jest 'to': Zdjęcia zaczerpnięte z www.airsplat.com. Edited July 30, 2007 by dark_griph Quote
HateMe Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Jezu, sekunda w google... http://www.google.pl/search?hl=pl&q=hk+vp70&lr= Quote
Recommended Posts