Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)
330fps to nie tak łatwo uzyskać na M100 ...

Wg. ASGSHOPU da się... Poza tym, jest to tylko teoria. Równie dobrze ta emka może mieć M100 + bore-up i wyciągać te ~360fps.

Edited by akm
Posted

Bo masz huricane-a. ILE RAZY MOŻNA POWTARZAĆ, że huricane robi sprężyny mocniejsze o "10" od swej nazwy. Ty masz (według normalnej numeracji) M110.

Nasuwa mi się określenie panujące wśród internautów w latach 90 określające człowieka z łatwo "zdobytym" stałym łączem... :P

• 4 weeks later...
Posted
330fps to nie tak łatwo uzyskać na M100

To jak to możliwe, że nowa seria ak cymy osiąga 360-380fps na m100!

Jak dla mnie to jest bajka, uważam niemożliwe jest uzyskanie tych 380fps przez cymę.

Posted (edited)

sprezyna ta to m100 bo 330fpsow bo m90 ma 290fpsow a m110 380fpsow (ja mam jakas dziwna spluwe ak 47 cymy m100 i 380fpsow) :-o a naprawde tyle jest bo mierzylem na chrono

Edited by ledon
Posted

Troche OT ale znam przypadki ze w Becie JG (czy innej podobnej chinskiej firmy), wymiana komory HU oraz lufy na precke systemy zaoowocowalo przyrostem 100fps... Kosmiczne ale prawdziwe

• 2 years later...
Posted

Przepraszam za odgrzewanie kotleta, ale potrzebne mi info, a to chyba jedyny temat dotyczący sprężyny w eMkach G&P.

Jaką sprężynę posiadają teraźniejsze eMki?

• 1 month later...
Posted

Ludzie czy wy nigdy nie rozbieraliście emek G&P? Raz że prowadnica jest łożyskowana (łożysko cierne i dosyć grube), a drugi raz że stockowa gł. tłoka ma 8mm dystans od strony wew. tłoka. Poza tym dysza GP jest uszczelniona i szczelna, a gł. cylindra to jeden odlew stali ciasno zamocowanej w cylindrze gdzie ma prawie maksymalną szczelność. Dlatego jest na m100 360-380 fps.