Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Krotkie...coz, niestety taka specyfika tego medium jakim jest internet. Portale rzadza sie swoimi prawami - material nie powinien byc dluzszy niz 90 sekund bo inaczej widz sie nudzi.

Zreszta wideo bylo montowane pod muzyke, ktora ma ta minute z kawalkiem.

Sa tam w tym materiale jakies bledy?

Posted

A faktycznie :)

To ja widzę tylko jeden błąd:

Czym jest airsoft? Tradycyjnie tak nazywają się strzelające plastikowymi kulkami repliki prawdziwej broni
Airsoft to "czynność", hobby. Repliki to airsoft gun :)
Posted
Czym jest Airsoft? Tradycyjnie "ASG" (z angielskiego "Airsoft Gun") nazywają się strzelające plastikowymi kulkami repliki prawdziwej broni

Poprawili. ;)

A co do długości...Lepsze to niż nic.

Pozdrawiam :-F

Posted

Kiedyś był jakiś program w TVN Turbo o ASG. Uczestniczyła w nim grupa FOKI Częstochowa. Dawno,dawno temu... wiem bo tam miałem być. ;-) Niestety moja niechęć do CQB i MOUT mnie wykluczyła.

• 2 weeks later...
Posted

Kiedyś był jakiś program w TVN Turbo o ASG. Uczestniczyła w nim grupa FOKI Częstochowa. Dawno,dawno temu... wiem bo tam miałem być. ;-) Niestety moja niechęć do CQB i MOUT mnie wykluczyła.

Hicksu, ja to mam gdzieś na vhs :D ostatnio wykopałem robiąc porządki :D

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Wszystko bardzo fajnie przedstawione. Szkoda tylko, że nigdzie nie wpomniano o tym iż airsoft to zabawa dla pełnoletnich. Takie reportaże mogą być dobre dla polskiego środowiska airsoftowego, ale mogą też zaszkodzić ogromną falą dzieciarni napalonej na "wojne" po obejrzeniu tego w telewizji czy w internecie.

EDIT: Przepraszam na końcu artykułu z tvn24.pl jest wypowiedź członka grupy "platoon" mówiąca o tym, że airsoft jest dla osób pełnoletnich. Co nie zmienia faktu, że i tak airsoft jest zagrożony ze strony "dzieci counter strike'a"

Edited by Widowm4k3r
Posted

Widowm4k3r nie przesadzaj. Wczoraj na osiedlu widziałęm np kinderkomando w liczbie dwóch bojców z shotganem banditos i Augiem (Czemu im nie zwróciłem uwagi?? Chodzili tylko i do nikogo i niczego nie strzelali. Poza tym to rodzice mają wychowywać a nie ja). Podejrzewam że dostali "zabawki" od rodziców na zasadzie "Tata tata fajne to, chce tego, kup mi". A telewizja spowoduje, że młodzi tak czy siak będą napaleni na zabawe zwłąszcza jak sie powie, że to dla dorosłych.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...