yewryk Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 witam mam walthera p990 od wtorku i zauważyłem że zamek po opróżnieniu maga czasami zostaje w tylnym położeniu a czasami nie. POMOCY!! Quote
yewryk Posted July 18, 2007 Author Report Posted July 18, 2007 loool po przesmarowaniu działa poprawnie :-F Quote
Guest Tatin Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Piszę, bo mam ten sam problem. Zamek częściej nie zostaje w tyle, niż zostaje. Przesmarowałem i nic. Co to może być? Quote
yewryk Posted July 18, 2007 Author Report Posted July 18, 2007 u siebie zauważyłem że duży wpływ na to ma sposób naciągania, jest to moja pierwsza replika i naciąganie zamka sprawiało mi problem więc robiłem to trzymając go całą łapą praktycznie na wyrzutniku łusek :-F wtedy właśnie zamek nie zostawał w tylnim położeniu :!: po jakimś czasie zmieniłem sposób naciągania, tym razem trzymałem za końcówke zamka (no wiesz za te wystające "żeberka")i problemu nie było :mrgreen: wszystko chodziło ładnie ;-) może i sposób na "naprawę" wydaje się niedorzeczny ale w moim przypadku skuteczny :lol: Quote
Guest Tatin Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Dzięki. Przeładowywuję tak, jak napisałeś. Teraz bardzo rzadko zdarza sie, aby zamek nie pozostawał z tyłu. Quote
Recommended Posts