Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś ten M60 drogi. Czy Chińczyków powaliło, że walą taką cene?? I skąd oni je mają? Przecie nawet w sklepach w HK nie ma tego M60. Już o tym, że fotka sie nie wczytuje nie wspomnę...

Skąd wiesz, że jest chińskiej produkcji?

Można M60 TOPa dostać na WGC za 670$.

Posted

To M60 E4 jest produkcji Stara + wymienione bebechy, a VFC produkuje tylko MK43 MOD 0 i MOD 1. Podobne ale nie takie same. Zaraz okaże się że przepłaciłem za VFC XD

Posted

Według Gunfire AKSU74 powinno byc w następnej dostawie :) Juz sie nie moge doczekac! :D

Czy to będzie nie wiem ale kumpel który tam pracuje mówił mi że w nie dalekiej przyszłości będą mieli coś bardzo ciekawego ale nie chce powiedzieć co :uśmiech:

Posted (edited)

Gunfire.pl tak ma napisane na stronie głównej:

"Sekretnie ujawniamy też, że kolejne nowości chińskich producentów będą sukcesywnie pojawiać się w naszym sklepie. Jeszcze w listopadzie premiera kolejnych modeli JG, w tym serii full metal."

Tak szybko pojawią się u nas nowe guny JG? Przydałyby się recenzje...

Edited by Pasti
Posted

SoP-PeL tylko, że gdzieś na arnim chyba ktoś narzekał, ze te u gunnera plastikową obudowę mają, a te w specshop-ie w opisie metal jak byk. (?)

Posted

Gunfire.pl tak ma napisane na stronie głównej:

"Sekretnie ujawniamy też, że kolejne nowości chińskich producentów będą sukcesywnie pojawiać się w naszym sklepie. Jeszcze w listopadzie premiera kolejnych modeli JG, w tym serii full metal."

Tak szybko pojawią się u nas nowe guny JG? Przydałyby się recenzje...

Chyba chodziło mu o to http://www.gunfire.pl/product-yid-11521899...pe-56-RS56.html

:uśmiech: i resztę która przyszła.

Posted

lup, zgadzam się, ale te Eotechy miały podbić rynek swoją cena, a są poprostu nie trafione. Co to jest 50zł? Ja szczerze wybrał bym produkt Hurricane'a - miał bym przynajmniej pewność:)